کد خبر: 3639411
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۹

بهره‌برداری از 3 هزار واحد مسكن مهر در فارس/ سال آینده احداث مابقی واحدها به سرانجام می‌رسد

گروه اجتماعی: طی مراسمی با حضور قائم مقام وزیر راه و شهرسازی، 3هزار و 286 واحد مسكن مهر در استان فارس به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، مراسم افتتاح و بهره‌برداری از 3 هزار و 286 واحد مسكن مهر استان فارس امروز، 15 شهریورماه با حضور قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در طرح مسكن مهر در این استان برگزار شد.

احمد اصغری مهرآبادی، قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در طرح مسكن مهر در این مراسم گفت: مسکن یکی از اساسی‌ترین و حیاتی‌ترین نیازهای انسان و طبق اصل قانون اساسی دولت موظف به فراهم كردن زمینه خانه‌دار شدن مردم است.

وی با بیان اینكه دولت جمهوری اسلامی از ابتدا مسکن را به عنوان یکی از سیاست‌های مردمی خود قرار داده است، گفت: از تعداد 3 هزار و 286 واحد مسكن مهر كه امروز به بهره‌برداری رسید، یك هزار و 355 واحد متعلق به راه و شهرسازی و یك هزار و 199 واحد مربوط به شهر جدید صدرا و 732 واحد متعلق به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است.

مهرآبادی افزود : در سال 86 ساخت دو میلیون و 300 هزار مسکن مهر در کشور آغاز شد که از مجموع این واحدها دو میلیون و 200 هزار واحد از تسهیلات بانکی برخوردار شدند.

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در حوزه مسکن مهر گفت: تاکنون یک میلیون و 960 هزار واحد به بهره‌برداری رسیده است و پیش‌بینی می‌شود مابقی واحدها تا سال آینده به بهره‌برداری برسد.

مهرآبادی در پاسخ به بعضی انتقادها نسبت به بی تفاوت بودن دولت نسبت به مسکن مهر گفت: در دولت یازدهم سالانه بیش از 220 هزار واحد تکمیل و افتتاح شده که این آمار نشان سرعت مناسب برای اجرای این طرح است.

وی علت تاخیر اجرای مسکن مهر از زمان آغاز این طرح را کمبود اعتبار اعلام و اضافه كرد: در ابتدا میانگین هزینه آماده‌سازی هر واحد 2 میلیون تومان برآورد شده بود که این رقم در برخی شهرها به 20 میلیون تومان افزایش یافت.

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در حوزه مسکن مهر از تمامی دستگاه‌های دست اندرکار مسکن و خصوصا وزارت کار و تعاون، سازمان امور مالیاتی و سازمان تامین اجتماعی خواست که کمک کنند تا مشکلات تحویل مسکن مهر و پایان کار این پروژه حل شود.

وی همچنین تأكید كرد: دستگاه‌ها باید با همدلی و همکاری پای کار بایستند و مشکلات مردم در این پروژه‌ها و خدمات زیربنایی و روبنایی را احداث یا به اتمام برسانند تا این مسکن‌هایی که ساخته شد سکونتگاه‌های امن و راحتی برای مردم شود.

فیروز تكاور، مدیرکل راه و شهرسازی فارس نیز در این مراسم گفت: این پروژه‌ها در شهرهای شیراز، نی ریز، داراب، کازرون، نورآباد، جهرم، فیروزآباد و اقلید به بهره برداری می‌رسد.

وی گفت: اجرای پروژه‌های مسکن مهر توسط بخش تعاونی‌ها و انبوه سازان به‌صورت سه جانبه و نیز بصورت خودمالکی احداث شده‌اند که ما بیش از 100 هزار واحد مسکن مهر در استان فارس احداث و تحویل مردم داده‌ایم.

تكاور تسهیلات بانکی که برای 3286 واحد آماده بهره‌برداری را 820 میلیارد ریال اعلام و اضافه كرد: این رقم فقط تسهیلات بانکی است؛ منهای یارانه‌ای که توسط دولت به این پروژه‌ها تزریق شده است.

captcha