کد خبر: 3650386
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۵

وجود 12 هزار جلد کتاب مرجع در کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان

گروه فرهنگی: مدیر کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان گفت: در این کتابخانه، بیش از 7هزار جلد کتاب خطی و حدود 12هزار جلد کتاب مرجع در قالب کتاب‌های فارسی و لاتین وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، به نقل از شهرداری اصفهان، سید حمیدرضا میرپویا، مدیر کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان، اظهار کرد: کتابخانه مرکزي شهرداري اصفهان به‌عنوان اولين مرکز چند رسانه‌اي در شهر روزانه پاسخگوي نيازهاي بيش از ۲ هزار نفر از شهروندان است.
وی ادامه داد: در این کتابخانه که با زیربنایی بالغ بر ۱۲ هزار متر مربع و در ۵ طبقه احداث شده است، خدمات مختلفي به علاقمندان کتاب ارائه مي‌شود.
میرپویا یادآور شد: در این کتابخانه علاوه بر امانت کتاب، بخش سالن مطالعه، سالن ديداري و شنيداري، بخش اينترنت و کتب نفيس، با بيش از ۷ هزار جلد كتاب خطي در خدمت شهروندان اصفهان است.
وی با اشاره به اینکه در بخش مرجع کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان حدود ۱۲ هزار جلد کتاب در قالب کتاب‌های فارسي و لاتين موجود است، گفت: اين كتاب‌ها شامل كتب فرهنگي، دايره‌المعارف‌ها، اطلس‌ها و واژه‌نامه‌هایی است كه برای انجام تحقيق و پايان‌نامه مورد استفاده قرار مي‌گيرد.
مدیر کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: کاربردی‌ترین رده‌ای که در اين بخش وجود دارد، شامل هنر، معماري و اصفهان‌شناسي است که در اين رده کتاب‌هاي مرجع بسيار خوبي موجود می‌باشد و افراد مي‌توانند از آنها استفاده كنند.
وی افزود: بخش مرجع کتابخانه نیاز به عضویت ندارد و افراد با ارائه کارت شناسایي معتبر مي‌توانند به اين بخش که در طبقه منهاي يک واقع شده، مراجعه کنند.
میرپویا ساعت کاری کتابخانه را از ۸ صبح تا ۸ شب به صورت یکسره اعلام كرد و گفت: شهروندان مي‌توانند برای كسب اطلاع از برنامه‌ها و امكانات كتابخانه با شماره تلفن‌هاي ۳۲۲۳۹۹۳۸ و ۳۲۲۰۳۶۹۸ تماس بگيرند.
captcha