به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی وزارت امور اقتصادی و دارایی، پوری حسینی در پی اعلام این خبر گفت: 60 شرکت در قالب شرکتهای سهام عدالت است که 49 تای آن دارای قیمت قطعی است که ارزش این شرکتها 27 هزار و 200 میلیارد تومان است در حالی که ارزش بازار آن 55 هزار میلیارد تومان است.
پوری حسینی افزود: از مجموع 60 شرکت دولت در 10 سال گذشته شرکتهایی را کم و شرکتهایی را به آنها اضافه کرده است. ازجمله شرکتهایی که حذف شدند؛ شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران بود که زیان ده به حساب می آمد و در عوض شرکت های سوددهی به آنها اضافه شدند.
رئیس سازمان خصوصیسازی افزود: هم اکنون حدود 20 هزار میلیارد تومان سهام قیمت گذاری نشده هم وجود دارد که اگر مردم در پرداخت ما به التفاوت سود استقبال کنند، پس از محاسبه سهام قیمت گذاری شده به سراغ آنها می رویم.