کد خبر: 3651877
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۳

انحرافات و ضعف اعتقادی ریشه بسیاری از معضلات فرهنگی است

گروه معارف: مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در بسیج دانشجویی یزد گفت: ضعف و انحراف در مبانی اعتقادی و ایمانی دلیل بسیاری از معضلات فرهنگی و اجتماعی جامعه است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از یزد، حجت‌الاسلام ملکوتی نیا، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در بسیج دانشجویی یزد صبح امروز در جلسه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی یزد با تأکید بر اینکه مجموعه‌ها و تشکل‌های فرهنگی و مذهبی باید توجه ویژه‌ای به موضوع تقویت مبانی اعتقادی مخاطبین و اقشار مختلف جامعه داشته باشند اظهار کرد: در رویدادها و حوادث مختلف در طول تاریخ ضعف اعتقادی افراد عامل بسیاری از مشکلات بوده است و نقش این مهم در حوادث گوناگون کاملاً مشهود است.
حجت‌الاسلام ملکوتی نیا با اشاره به اینکه دشمنان همواره از طریق ابزارهای گوناگون به دنبال تضعیف اعتقادات مردم، شبهه پراکنی در جامعه و کمرنگ کردن مبانی دینی بودند، اضافه کرد: امروز نیز ریشه بسیاری از معضلات فرهنگی و اجتماعی انحرافات و ضعف اعتقادی است که باید مورد توجه مسئولین و فعالان فرهنگی قرار بگیرد.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در بسیج دانشجویی یزد با بیان اینکه توجه به موضوع تقویت مبانی اعتقادی دانشجویان نیز از اهمیت بالایی برخوردار است، این موضوع را زمینه تربیت جوانان انقلابی دانست و بیان کرد: داشتن اعتقاد قوی و راسخ لازمه انقلابی فکر کردن و انقلابی تصمیم گرفتن و عمل کردن است.
وی با تأکید بر لزوم کار کارشناسی دقیق و برنامه‌ریزی منسجم توسط تشکل‌های دانشجویی انقلابی و ارزشی و نخبگان فرهنگی در این راستا، یادآور شد: کوتاهی در این مهم آثار غیرقابل جبرانی را برای جامعه به دنبال خواهد داشت.
منبع: بسیج دانشجویی یزد
captcha