ابوالفضل اسلامی، مدیرکل حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس البرز در گفت و گو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از البرز، اظهارکرد: زمینی که برای باغ موزه دفاع مقدس تعیینشده است 4/3 هکتار برآورد شده که در نظر داریم روند اجرایی این مجموعه را تسریع بخشیم.
وی افزود: طبق آمارهای بررسی شده برای این طرح میزان چهار میلیارد و 300 میلیون تومان در نظر گرفتهشده است که تمامی این مبلغ از جانب شهرداری کرج تأمین خواهد شد.
مدیرکل حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس استان البرز اظهار داشت: فاز دوم این مجموعه در حال پیگیری است؛ فاز نخست این مجموعه در دست اقدام است و پیمانکار مجموعه در انتظار اخذ مجوز و نامه استانداری است.
اسلامی تصریح کرد: در میانه این مجموعه یک ساختمان موزه دوطبقهای با مساحت 6 هزار متر ساخته خواهد شد و همچنین ساخت ساختمان اسناد در فاز نخست این مجموعه قرار گرفته است.
این مسئول در به طراحی سالن همایش و تالار در این باغ موزه اشاره کرد و گفت: در ضلع جنوبی این مجموعه دو موزه ساخته خواهد شد که یکی از این ساختمان به سالن همایش و دیگری تالار هزار و 500نفری تعلق میگیرد.
به گفته مدیرکل حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس استان البرز فاز نخست این پروژه ارزشی تا پایان پاییز سال 97 به بهرهبرداری خواهد رسید.