کد خبر: 3656892
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۸

حضور مبلغان دینی در موكب سازمان اوقاف فارس طی ایام اربعین حسینی

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی ـ اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان فارس از حضور مبلغان دینی در مرز شلمچه در موکب این سازمان در ایام اربعین خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، حجت‌الاسلام سیدمیثم حسینی، معاون فرهنگی ـ اجتماعی اداره‌كل اوقاف و امور خیریه فارس امروز، 3 آبان‌ماه گفت: همزمان با فرارسیدن اربعین حسینی(ع) و برپایی موکب سازمان اوقاف و امور خیریه فارس با همکاری چهار استان جنوبی بوشهر، هرمزگان، کهگیلویه و بویراحمد و با محوریت استان فارس، اعزام کار گروه ستاد اربعین و مبلغین روحانی و نیز پذیرایی از زائران سیدالشهدا(ع) انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه موکب سازمان اوقاف فارس از روز شنبه، 6 آبان‌ماه فعالیت خود را آغاز می‌کند، افزود: یکی از برنامه‌های مهم اوقاف اعزام مبلغین روحانی به مرز شلمچه است که تعداد 2 نفر روحانی در ایام اربعین حسینی در این موکب پاسخگوی زائرین و عزاداران خواهند بود.

حسینی اضافه کرد: این مبلغین طی 16 روز در منطقه مرزی شلمچه و در موکب سازمان اوقاف فارس در هنگام نماز ظهر و مغرب پاسخگوی مسائل شرعی زائرین، بیان احکام شرعی خصوصا احکام زیارت و فضیلت زیارت اباعبدالله‌الحسین(ع) خواهند بود.

معاون فرهنگی اوقاف فارس همچنین یادآور شد: توزیع 5 هزار شال عزا، برگزاری نماز جماعت، توزیع بروشور و چاپ نقشه، برپایی چادر در قالب اسکان زائرین و پخت و توزیع روزانه غذای گرم از جمله خدماتی است که توسط اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان فارس در موکب سازمان اوقاف فارس در منطقه مرزی شلمچه ارائه می‌شود.

captcha