کد خبر: 3657290
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۹
اخبار بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات/ 18

بازدید جهانگیری از غرفه ایکنا/ پاسخ کوتاه معاون اول درباره اعتبارات قرآنی

گروه سیاسی: معاون اول رئیس‌جمهوری صبح امروز از غرفه ایکنا مستقر در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) اسحاق جهانگیری؛ معاون اول رئیس‌جمهوری صبح امروز، شنبه 6 آبان‌ماه، از غرفه این خبرگزاری در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات در مصلای امام خمینی(ره) تهران، بازدید کرد.

بازدید جهانگیری از غرفه ایکنا/ وعده معاون اول درباره تخصیص اعتبارات قرآنی

وی در جریان این بازدید که از سوی سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و حسین انتظامی، معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد و رئیس نمایشگاه همراهی می‌شد، در پاسخ به پرسش خبرنگار ایکنا درباره مطالبه جامعه قرآنی نسبت به تخصیص مناسب و به‌موقع اعتبارات قرآنی، به یک «ان‌شا‌ءالله» بسنده کرد.

معاون اول رئیس جمهوری همچنین گفت‌و‌گوی کوتاهی با حمید صابرفرزام، مدیر مسئول خبرگزاری بین‌المللی قرآن داشت.

گفتنی است، بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات از جمعه 5 آبان‌ماه آغاز به کار کرده است و تا 12 آبان ماه ‌همه روزه از ساعت ۹:۳۰ تا ۲۰:۳۰ دقیقه و در مصلی بزرگ امام خمینی (ره)، آماده پذیرایی از عموم مردم و علاقه‌مندان به رسانه‌هاست. غرفه خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در راهروی اصلی، غرفه ۱۶۳ قرار دارد.


بازدید جهانگیری از غرفه ایکنا/ وعده معاون اول درباره تخصیص اعتبارات قرآنی


ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۶/۰۸/۰۶ - ۱۲:۱۰
0
0
علی برکت الله
captcha