کد خبر: 3659504
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۵
با حضور اقشار مختلف مردم،

مراسم گرامیداشت یوم‌‌الله 13 آبان در سراسر کشور آغاز شد

گروه سیاسی: مراسم بزرگداشت 13 آبان، روز دانش آموز و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی همزمان با سایر شهرهای کشور در مقابل لانه جاسوسی در تهران و با حضور اقشار مختلف مردم و جمعی از مسئولان آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مراسم سی‌ و هشتمین سالروز گرامیداشت 13 آبان دقایقی پیش با حضور دانش آموزان، دانشجویان و اقشار مختلف مردم در سراسر کشور آغاز شد.
این مراسم در تهران در مقابل لانه جاسوسی سابق آمریکا در خیابان آیت الله طالقانی تهران برگزار می‌شود و «علی شمخانی» دبیر شورای عالی امنیت ملی سخنران ویژه این مراسم خواهد بود. همزمان در سراسر کشور نیز این مراسم با حضور دانش آموزان، دانشجویان و اقشار مختلف مردم برگزار خواهد شد.
اجرای سرود، قرائت بیانیه های دانش آموزی و دانشجویی، مداحی به مناسبت اربعین سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، قرائت قطعنامه نیز از جمله برنامه های این مراسم در تهران است.
۱۳ آبان ماه، سالروز تبعید حضرت امام خمینی (ره) در سال ۱۳۴۳، کشتار دانشجویان و دانش آموزان توسط رژیم ستمشاهی در سال ۱۳۵۷ و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در تهران در سال ۱۳۵۸ است. این روز در تقویم ملی با عنوان «روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش آموز» نامگذاری شده است.

خبرهای تکمیلی مراسم گرامیداشت یوم‌‌الله 13 آبان، متعاقبا منتشر می شود.
captcha