کد خبر: 3661398
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۱
نجفی:

مسابقات قرآن نباید دچار روزمرگی شود/ زمان‌بری پیشرفت در این عرصه

گروه فعالیت‌های قرآنی: قاری برتر مسابقات نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی منطقه 2 كشور تأكید كرد كه مسابقات قرآن نباید دچار روزمرگی شود و بلكه باید هر سال بهای بیشتری نسبت به سال‌های قبل به آن داد.

رضا نجفی، قاری برتر مسابقات نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی منطقه 2 كشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، با یادآوری اینكه قریب 9 سال در مسابقات قرآن نیروهای مسلح شركت كرده است، گفت: برگزاری مسابقات قرآن بسیار مهم و ضروری است اما نباید دچار روزمرگی شود و بلكه باید هر سال بهای بیشتری نسبت به سال‌های قبل به آن داد.

وی با بیان اینكه نباید فكر كنیم مسابقات قرآن یك مسابقه مانند بقیه مسابقات است و بخواهیم به هر طریقی آن را برگزار كنیم و به آن اهمیتی ندهیم، افزود: به خصوص امروز در مقابل هجمه‌های فرهنگی و مجازی كه قرار داریم، برگزاری مسابقات قرآن بسیار می‌تواند به جوانان ما كمك كند.

نجفی در ادامه همچنین تسهیلاتی كه به نخبگان قرآنی در نیروهای مسلح اختصاص می‌دهند اشاره كرد و گفت: تسهیلاتی به نخبگان قرآنی اختصاص می‌دهند اما به آن حدی نیست كه انتظار داریم و امیدواریم بیشتر از این‌ها به نخبگان بها دهند چون كسی كه در مسابقات قرآن نیروی زمینی ارتش مقام می‌آورد بسیار زحمت کشیده است تا به این مرحله رسیده است.

این قاری برتر قرآن نزاجا یادآور شد: مقام‌آوری در مسابقات قرآن بسیار زمان‌بر است به خاطر همین است كه می‌گوییم كه شاید ما نتوانستیم هنوز بهای لازم را به نخبگان قرآنی خود بدهیم.

وی اظهار كرد: شخصی كه در مسابقات ورزشی یا سایر مسابقات مقام می‌آورد معمولاً در سنین جوانی به مقام‌های بالایی می‌رسد و بهای خوبی به او می‌دهند اما برای مسابقات قرآن كریم چنین چیزی نیست و یك فرد باید سال‌های سال زحمت بكشد تا به رتبه‌های بالا برسد به همین دلیل سن افراد شركت‌كننده در مسابقات قرآن سال به سال بالاتر می‌رود و زحمتی كه می‌كشند بیشتر از قبل می‌شود لذا پیشرفت در مسابقات قرآن واقعاً زمان‌بر است.

captcha