کد خبر: 3663594
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۰

همایش ملی «قیام عاشورا از دیدگاه اهل سنت» در زاهدان برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان‌وبلوچستان گفت: چهارمین همایش ملی «قیام تاریخی عاشورا از دیدگاه اهل سنت» فردا، پنجشنبه 25 آبان‌ماه با حضور جمعی از علمای شیعه و سنی و مهمانان خارجی در زاهدان برگزار می‌شود.

امین‎رضا کمالیان، رییس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان‌وبلوچستان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، گفت: چهارمین همایش ملی « قیام تاریخی عاشورا از دیدگاه اهل سنت» فردا، پنجشنبه 25 آبان‌ماه با حضور جمعی از علمای شیعه و سنی و مهمانان خارجی در زاهدان برگزار می‌شود.
وی اظهار کرد: این همایش برای سه سال متوالی در تالار علامه حلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد، که به‌دلیل استقبال زیاد و کثرت شرکت‌کنندگان در همایش، امسال سالن اجتماعات نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان برای این امر در نظر گرفته شده است.
دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان افزود: در این همایش، علاوه بر علمای برجسته استانی و کشوری، مهمانانی از کشورهای عراق، سوریه، پاکستان و افغانستان نیز حضور خواهند داشت.
وی بیان کرد: معرفی زوایای مختلف قیام عاشورا و همچنین تقویت وحدت اسلامی از مهمترین اهداف برگزاری این همایش است و دانشگاه آزاد اسلامی جهت تحقق ارزش‌های دینی از جمله وحدت اسلامی، تلاش مجدانه‌ای در راستای برگزاری برنامه‌های فرهنگی دارد.
کمالیان با بیان اینکه این همایش ساعت 6 غروب برگزار می‌شود، افزود: صبح پنجشنبه نیز مقالات برتری که به این همایش رسیده و داوری شده است، در سه کمیسیون «تاریخی»، « فرهنگی و اجتماعی» و «سیاسی» با حضور صاحبنظران به بحث گذاشته خواهد شد.
captcha