کد خبر: 3665882
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۹
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین:

واقفان بازوان توانمند جامعه هستند

گروه فرهنگی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین گفت: واقفان بازوان توانمند جامعه هستند که نیازهای جامعه را شناسایی و به کمک نیازمندان می‌آیند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، حجت‌الاسلام غلامرضا عادل در همایش یاوران وقف که صبح امروز در سالن اجتماعات شهید آقایی فرمانده نیروی انتظامی استان قزوین برگزار شد، اظهار کرد: اگر کسی کار خیری بنیان گذاشت آجر آن سنت خسته را می‌برد و هم اجر کسانی که از این سنت استفاده می‌کنند، برای او خواهد بود.
وی افزود: فرهنگ وقف باید پویا بماند و روزبه‌روز تقویت و ترویج شود، در حادثه زلزله کرمانشاه تمام مردم همدردی کردند و این نشان از فطرت پاک دارد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه قزوین اظهار کرد: حادثه زلزله ملموس بود ولی حوادث ناملموس فراوانی در جامعه رخ می‌دهد که توانمندان باید به افراد نیازمند کمک کنند.
وی یادآور شد: واقف کسی است که نیازی را در جامعه احساس کرده است که از مال خودش در حوزه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، درمانی وقف کرده است.
عادل تأکید کرد: گذشتن از مال از گذشتن از جان‌ سخت‌تر است و افرادی که در این زمینه گام برمی‌دارند باید مورد تجلیل قرار گیرند اگرچه این تجلیل از طرف خدا صورت می‌گیرد.
captcha