کد خبر: 3667156
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۹

کتابخانه ویژه بانوان نیاز به فضای بیشتری دارد

گروه فرهنگی: مدیرکل نهاد کتابخانه‌های استان قزوین گفت: کتابخانه ویژه بانوان ۲۵۰ مترمربع وسعت دارد که با توجه به استقبال گسترده خانم‌ها از این کتابخانه نیاز به افزایش فضا داریم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از قزوین، رویا اسماعیلی در جلسه شورای شهر قزوین که شب گذشته در صحن علنی شورای شهر برگزار شد، اظهار کرد: استان قزوین دارای 35 کتابخانه نهادی و 32 کتابخانه مشارکتی است که 75 هزار نفر عضو این کتابخانه‌ها هستند.
وی افزود: کتابخانه‌ ویژه بانوان در ماه مبارک رمضان در محل مجتمع مرکزی هلال‌احمر با امکانات رفاهی شامل کافی‌نت، نمازخانه، آشپزخانه، بوفه و سایر موارد احداث شده که تا بانوان با آسایش بیشتری به مطالعه بپردازند.
مدیرکل نهاد کتابخانه‌های استان قزوین بیان کرد: درواقع این کتابخانه از ساعت 7 و نیم صبح تا ساعت 21 فعالیت می‌کند و حالت پانسیون و خوابگاه دارد، خانم‌ها با آرامش کامل از این کتابخانه استفاده می‌کنند.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در استان 35 کتابخانه نهادی و ۳2 کتابخانه مشارکتی وجود دارد، همچنین اول آذرماه نیز دو کتابخانه نهادی در خاکعلی و آبیک تأسیس‌ شده است، در این میان کتابخانه شهدا در خیابان حیدری یکی از شاخص‌ترین کتابخانه‌های استان است که بسترهای لازم برای مطالعه معلولان در آن ایجادشده است.
اسماعیلی اظهار کرد: برخلاف باور عموم مردم، کتابخانه‌ها تنها مکانی برای امانت گرفتن کتاب نیست بلکه فعالیت‌های فرهنگی بسیاری از قبیل نشست کتاب‌خوان، برگزاری مسابقه فرهنگی و جمع خوانی کتاب در آن‌ها برگزار می‌شود.
وی بیان کرد: کتابخانه‌ها به یک پایگاه فرهنگی غنی مبدل شده است، با مدارس استان ارتباط مناسبی برقرارشده به‌طوری‌که برخی از مدارس زنگ پرورشی را در کتابخانه‌ها می‌گذارند.
مدیرکل نهاد کتابخانه‌های استان قزوین اظهار کرد: در کل استان 60 نقطه روستای شناسایی کردیم که با داشتن بیش از هزار نفر جمعیت فاقد کتابخانه هستند، اگر بتوانیم کتابخانه‌های سیار را عملیاتی کنیم امکان خدمات‌دهی به این مناطق افزایش می‌یابد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر نمادی از کتاب و کتاب‌خوانی در ورودی‌های شهر قزوین دیده نمی‌شود، لذا از شورای شهر جدید انتظار می‌رود که به نصب این تندیس‌ها اقدام کنند.
captcha