کد خبر: 3670202
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۹

صدا و سیمای فارس در مسابقات قرآن و عترت رسانه ملی بیشترین تعداد شركت‌كنندگان را دارد

گروه فعالیت‌های قرآنی: در چهاردهمین دوره مسابقات قرآن و عترت رسانه ملی، صدا و سیمای مركز فارس با فاصله چشم‌گیری بیشترین تعداد شركت‌كنندگان را داراست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، علی داورپناه، مدیرروابط عمومی صدا و سیمای فارس امروز، 14 آذرماه با اشاره به برگزاری چهاردهمین دوره مسابقات قرآن كریم رسانه ملی گفت: مسابقات قرآن در بخش‌های قرائت، حفظ، ترتیل، خوشنویسی، فیلم کوتاه و پژوهش در بین کارکنان صدا وسیمای کشور برگزار شد و مرکز فارس بیشترین تعداد شركت‌كنندگان در این مسابقات را داشت.

وی با اشاره به اهمیت معارف قرآن و اهل بیت(ع) در پیشبرد کارهای هنری به ویژه تولید پیام سالم و اثرگذار گفت: عوامل گوناگونی در استقبال گسترده همکاران مرکز فارس به مسابقات قرآن و عترت موثر بوده است نخست اینکه کانون قرآن و عترت مرکز در صبحگاهان روز پنجشنبه هر هفته با حضور اساتید برجسته استانی و کشوری جلساتی منظم و مداوم برگزار می‌کند و همکاران مرکز در این جلسات مشتاقانه حضور دارند.
داورپناه ادامه داد: همچنین قرائت یک صفحه قرآن کریم با صوت و لحن خوش همکاران قاری است که بین نماز ظهر و عصر تلاوت می‌شود.
وی با اشاره به اهمیت مسجدمحوری گفت: تلاش ما به ویژه در سامان دادن به کارهای فرهنگی این بوده و هست که مسجد را محور تمام امور فرهنگی قرار دهیم.
مدیر روابط عمومی صدا و سیمای فارس با بیان اینكه ایجاد فضایی با نشاط با برنامه‌های متنوع در مسجد سلمان فارسی مرکز فارس جذابیت لازم را برای نشر معارف قرآن و تعالیم اهل بیت(ع) فراهم کرده است، گفت: برای پیشبرد این هدف معمولا در جلسات مدیران با استفاده از احادیث و روایات ائمه طاهرین و رهنمودهای امام راحل و رهبر عالیقدر به اهمیت مسجد و ضرورت‌محور قراردادن آن برای پیشبرد کارهای قرآنی و معرفتی تاکید می‌شود که یکی از نتایج آن شرکت 12 نفر از مدیران مرکز در مسابقه اخیر قرآن و عترت است و این مشارکت فعال خود موجب تشویق بیشتر همکاران شده است.
داورپناه گفت: به منظور ایجاد زمینه‌های لازم و فراهم آوردن تسهیلاتی که همکاران بیشتری بتوانند در این مسابقه شرکت کنند موفق شدیم به تعداد متقاضیان عزیز مرکز، کتاب انسان 250 ساله را تهیه کنیم و در اختیار آنان قرار دهیم.
مدیرروابط عمومی صدا وسیمای فارس در پایان ضمن گفت:هرچه میزان معرفت و بصیرت اهالی رسانه افزایش یابد تولید پیام غنی‌تر و اثرگذارتر خواهد شد و این موضوع را می‌توان به روشنی از دیدگاه مخاطبان استنباط کرد.
یادآور می‌شود، مسابقات قرآن در بخش‌های قرائت، حفظ، ترتیل، خوشنویسی، فیلم کوتاه و پژوهش در بین کارکنان صدا وسیمای کشور برگزار شد و مرکز فارس در تمام بخش‌ها حضور داشت.

captcha