به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآنی(ایکنا) از یزد، طی مراسمی با حضور محمد رضا شریفی فرد معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد، حسین ارجمند بعنوان سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بافق معرفی شد.
محمدرضا شریفی فرد معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد در این جلسه ضمن خیرمقدم به حسین ارجمند از زحمات عذرا کریمی رییس سابق اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بافق تشکر و قدردانی کرد و افزود: انشاءالله بتوانیم رضایت مسئولین شهرستان را در مقوله فرهنگ و ارشاد جلب و با کمک در مباحث بودجهای رضایت هنرمندان شهرستان هم جلب شود.
ارجمند، سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاداسلامی شهرستان بافق هم در این مراسم گفت: درزمینهٔ تغییر فرهنگ نیاز به همدلی همه داریم؛ یعنی باید وحدت بین مسئولین با مسئولین، وحدت بین مسئولین و مردم، وحدت بین مردم و مردم اتفاق بیافتد که برای ایجاد این وحدت هنرمندان وظیفه بسیار سنگینی دارند.
ارجمند بیان کرد: در شهرستان استعدادهای زیادی وجود دارد و باید این استعدادها را به حرکت درآوریم که این حرکت فقط با همدلی و هم فکری اتفاق میافتد.
عذراکریمی رییس سابق اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بافق نیزاز همه اهالی فرهنگ و هنر و مسئولین شهرستان تشکر نمود.
منبع: ارشاد یزد