در پیش نویس این قطعنامه، از آمریکا خواسته شده بود تا تصمیم خود برای به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل را پس بگیرد. علی رغم رای مثبت 14 عضو شورای امنیت، آمریکا این قطعنامه را وتو کرد.
ترامپ در جمع خبرنگاران در کاخ سفید گفت: آنها صدها میلیون دلار یا حتی میلیاردها دلار دریافت می کنند ولی علیه ما رای می دهند. ما این آرا را زیر نظر داریم. اجازه بدهید علیه ما رای بدهند. ما کمک های مالی را قطع خواهیم کرد. برای ما اهمیتی ندارد.
در قطعنامه پیشنهادی مصر به شورای امنیت تأکید شده بود مسأله قدس باید از طریق مذاکرات حل شود و هرگونه تصمیم و اقدامی که منجر به تغییر ماهیت، موقعیت، یا ترکیب جمعیتی بیتالمقدس شود، هیچ وجهه قانونی ندارد، فاقد ارزش و اعتبار است و باید مطابق قطعنامههای شورای امنیت به حالت اول بازگردد.
نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل نیز در نامه ای به ده ها عضو سازمان ملل هشدار داده است که ترامپ از وی گزارشی درباره کشورهایی که علیه ما رای داده اند، خواسته است.
دیپلمات های ارشد تاکید کرده اند که هشدار هیلی موجب تغییر رای کشورهای مختلف در مجمع عمومی سازمان ملل نخواهد شد. به اعتقاد تحلیلگران سیاسی، تهدید مستقیم و آشکار آمریکا علیه کشورهای سازمان ملل، مساله ای نادر است./