کد خبر: 3675219
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۲

قم، به زودی پایگاه قرائت کشور خواهد شد

گروه فعالیت‎های قرآنی: استاد قرآن و مسئول طرح استعدادیابی قرآنی استان قم، از تبدیل استان به پایگاه قرائت کشور در آینده نزدیک خبرداد.

علی اصغر شعاعی در گفت وگو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، گفت: برای اولین بار طرح استعدادهای درخشان در استان قم از سال 85 توسط موسسه نسیم فردوس برگزار شد.
وی افزود: طرح‎های مختلفی برای شناسایی استعدادهای قرآنی انجام شده است که یکی از طرح‎ها با همکاری دارالقرآن استان و آموزش و پرورش قم تحت عنوان رحمه اللعالمین در حال برگزاری است.
استاد قرآن بین کرد: این طرح در ادامه طرح‎های استعدادپروری است که دانش آموزان از مدارس مختلف در آن شرکت کرده‎اند و در هر محله آموزش‎هایی به آنها ارایه می‎شود.
وی گفت: در نیمه نهایی 220 نفر در روز چهارشنبه در این مسابقه حضور یافتند که در چهار بخش تقلید از قرائت اساتید عبدالباسط، شحات، مصطفی اسماعیلی و منشاوی به رقابت پرداختند.
وی تصریح کرد: 100 نفر از منتخبین این دوره در دوره‎های مستمر آموزش و ارتقای تلاوت که در درالقرآن قم و در روزهای پنجشنبه برگزار می‏شود شرکت خواهند داشت؛ این کلاس‎ها نیز در دو سطح برگزار می‎شود.
شعاعی با ذکر این مطلب که در آینده نزدیک سد عدم کسب مقام‎های کشوری قاریان قم در سطح مسابقات ملی شکسته خواهد شد گفت: با برنامه‎ریزی که در حال انجام داریم مطمن هستیم که با گسترده شدن و تجمیع طرح‎های هدف مند، استان قم در آینده نزدیک به پایگاه قرائت کشور مبدل شود.
وی از اجرای طرح استعدادیابی در بخش خواهران در آینده نزدیک خبرداد.

captcha