کد خبر: 3677510
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۴

بی‌بصیرتی خواص باعث قد علم کردن دشمن شد

گروه سیاست: مدیر کل تبلیغات اسلامی استان همدان گفت: بی‌بصیرتی‌هایی که در داخل کشور وجود داشت به ویژه از سوی سران فتنه و اوج بی‌بصیرتی برخی از نخبگان باعث تشویش اذهان عمومی شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین علی دشتکی، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان همدان در گفت و گو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از همدان، اظهار کرد: انقلاب اسلامی هم‌اکنون در شرایطی قرار گرفته که به عنوان الگو به جهان معرفی شده است.
وی ادامه داد: دشمنان انقلاب اسلامی در در روزهای نخست امید نداشتند که انقلاب اسلامی الگوی جهان قرار گیرد اما با گذشت زمان هنگامیکه رشد روزافزون انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی را مشاهده کردند، سنگ‌اندازی بر سر راه انقلاب را آغاز کردند.
حجت‌الاسلام دشتکی با تأکید بر اینکه استکبار از همان روز نخست تشکیل دولت اسلامی درصدد بود که این حکومت یا تشکیل نشود یا درصورت تشکیل به انحراف کشیده شود، گفت: پس نباید فراموش کرد که دشمنان اسلام در مقاطع مختلف از روزنه‌های متفاوت با اشکال مختلف ورود پیدا کردند.
وی افزود: آنها قصد داشتند تا مانع رشد و حرکت این نظام و انقلاب که الگوی جهان اسلام شده است شوند و یکی از راه‌هایی که در راستای رسیدن به اهداف شوم خود به کار گرفتند، تشویش اذهان عمومی است.
مدیر کل تبلیغات اسلامی ابراز کرد: کلیه حرکات دشمنان در مقابله با انقلاب اسلامی ضد توحیدی، اسلامی و ضد دینی است.
وی خاطرنشان کرد:یکی از آن مقاطع حساس حکومت، انتخابات است که در تمام سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی دشمنان انقلاب در هر انتخابات همه تلاش خود را برای مخدوش کردن آن به کار گرفتند.
حجت‌الاسلام دشتکی بیان کرد: در انتخابات سال 1388 شاهد اوج توطئه‌ها بودیم که دشمن قصد داشت مانع رشد حرکت حیات‌بخش و سعادت‌بخش نظام جمهوری اسلامی شود که نخست با تدبیر رهبر انقلاب و دوم ولایت‌پذیری و بصیرت مردم باعث خنثی شدن توطئه‌های آنان شد.
وی با بیان این که دشمن مانند همیشه کار خود را انجام داد، گفت: بی‌بصیرتی‌هایی که در داخل کشور وجود داشت به ویژه از سوی سران فتنه و اوج بی‌بصیرتی برخی از نخبگان به نام سران فتنه باعث شد که اذهان عمومی مشوش شود.
وی افزود: دشمن هنگامیکه این شرایط را مشاهده کرد امیدوارتر شد و بر اینکه نظام جمهوری اسلامی را متوقف کند، مصمم‌تر شد و در برابر این امر قد علم کرد.
حجت‌الاسلام دشتکی تشریح کرد: تدبیر رهبر انقلاب و حضور آگاهانه ملت ایران باعث شد امید استکبار مانند قبل به یأس منجر شود و ملت ایران مجددا این نظام را در مسیر ریل انقلاب اسلامی قرار دادند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی اظهار کرد: در واقع فتنه 88 مقابله‌ای با توحید، اسلام ، انقلاب و استقلال و آزادی ملت ایران بود و سال 88 رویارویی جبهه حق و باطل بود که جبهه باطل درمقابل جبهه حق شکست خورد و این امر مایه عزت ملت ایران و الگو برای دیگر ملت‌ها شد.
وی درباره نقش حوزه‌های علمیه در بصیرت‌بخشی به سطح جامعه گفت: باید توجه کرد که وظیفه و تکلیف همه مردم به ویژه طلاب بسیار فراتر است چراکه بروز چشم مردم جهان و همه آزادی‌خواهان به ویژه مسلمانان و محرومین به انقلاب اسلامی دوخته شده است.
وی افزود: بنابر این وظیفه نخبگان جامعه به ویژه حوزه‌های علمیه و مبلغین بسیار سنگین است و تکلیف جهانی بر عهده دارند و بایدبرای با ایجادشبکه‌های آگاهی‌بخش و بصیرت با استفاده از ظرفیت مساجد، هیئات مذهبی، کانون‌های فرهنگی و دیگر مجامع مردمی بیش از پیش تلاش کنند.

captcha