کد خبر: 3677520
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۸

شروع به کار سینما در نهاوند

گروه فرهنگی: محمود مصباح مدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نهاوند از آغاز به کار سینمای این شهرستان خبر داد.

محمود مصباح مدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نهاوند در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان اظهار کرد: سینما نهاوند بار دیگر کار خود را آغاز نمود.
وی افزود: متاسفانه در سال 1384 تنها سینمای شهر ( سینما فرهنگ ) به دلائل مختلف از جمله عدم استقبال مردم ، به روز نبودن تجهیزات و ... با رای کمسییون ماده 5 تعطیل شد و از آن پس تلاشهای مختلف از سوی شخصیتهای حقیقی و حقوقی نتوانست مالک سینما را متقاعد کند تا نسبت به راه اندازی مجدد آن اقدام نماید البته در این میان مشکلات موجود از نظر زیر ساختی و استحکام بنا و همچنین تجهیزات در این خصوص بی اثر نبود.
مصباح اضافه کرد: در سال 1390 و با پیگیری های به عمل آمده توسط مسئولین وقت این اداره و شهرستان با اعتباری بالغ بر 500 میلیون ریال تنها سالن شهرستان مجهز به جدیدترین سیستم های پخش و اکران فیلم شد و سالن اندیشه مجتمع فرهنگی و هنری امام خمینی (ره) قابلیت پخش فیلم را پیدا نموده و فعالیت خود را با نام سینما اندیشه نهاوند آغاز نمود .
مدیر ارشاد نهاوند گفت: متاسفانه به دلیل عدم استقبال همشهریان از فیلم‌های بخش خصوصی که مسئولیت اکران فیلم را برعهده داشت نتوانست به فعالیت خود ادامه دهد.
مصباح ادامه داد: در سال 1394 بار دیگر با تلاش های صورت گرفته یکبار دیگر سینما اندیشه فعالیت خود را با پخش جدیدترین فیلم های در حال اکران کشور آغاز نمود که متاسفانه با عدم استقبال مردم به تعطیلی کشیده شد.
مدیر ارشاد نهاوند عنوان کرد: در سال جاری و در روزهای گذشته آغاز به کار این سینما به صورت گسترده در بین همشهریان به یک خواسته شهرستانی تبدیل شد و این اداره نیز بر خود لازم دید تمام تلاش خود را در این خصوص به کار گرفته و نسبت به را اندازی مجدد سینما اقدام نماید .
وی ابراز کرد: در این راستا با هماهنگی های به عمل آمده با کانون پخش کنندگان سینمای ایران آقای محمد علی نامجویان به عنوان نماینده این سازمان عهده دار اکران فیلم در شهرستان نهاوند شد.
مصباح یادآور شد : سینما اندیشه نهاوند روز شنبه 10 دی ماه با اکران 3 فیلم در 2 سانس 16 و 18 با نامهای , خالتور ، آینه بغل و اشنوگل که در حال حاضر بر پرده سینماهای کشور در حال اکران هستند فعالیت خود را آغاز می کند.
وی اظهار کرد: عاملی که باعث فعالیت مستمر و بدون وقفه و عدم تعطیلی سینما در شهرستان خواهد شد استقبال همه همشهریان از اکران فیلم‌هاست.
این مقام مسئول ادامه داد: گفتنی است علاقمندان می توانند از روز دهم دی ماه برای دیدن فیلمها در 2 سانس 16 و 18 هر روز به سینما اندیشه شهرستان واقع در بلوار شهید بهشتی روبروی خانه معلم ، مجتمع فرهنگی و هنری امام خمینی (ره) و با تهیه بلیط دیدن نمایند.

captcha