کد خبر: 3678441
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۵

هیچ گروهی در تاریخ به اندازه سادات شهید نداده است

گروه اجتماعی: امام جمعه شهرستان زاهدان گفت: سادات همواره در تاریخ مورد ظلم حکومت‌های فاسد قرار گرفته‌اند، بطوری که هیچ گروه و نژادی در دنیا به اندازه سادات شهید نداده و کشتار بی‌رحمانه در حق آنان صورت نگرفته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، آیت‌الله عباسعلی سلیمانی، امام جمعه شهرستان زاهدان روز گذشته، در همایش «زن بلوچ، بانوی مهر و صبر» که در سالن اجتماعات نهاد نمایندگی رهبری در امور اهل سنت استان برگزار شد، گفت: در دوران جاهلیت عرب، مردم شرم داشتند از اینکه صاحب فرزند دختر شوند، تا جایی که حاضر بودند دخترشان را زنده به گور کنند، اما اسلام در چنین جامعه‌ای ظهور کرد و به دختر، مقام و منزلت بخشید.
وی اظهار کرد: در جامعه جاهلی عرب، اسلام آن‌چنان زمینه رشد و کمال را برای زن فراهم می‌کند که شخصیتی همچون فاطمه زهرا(س) در آن بروز می‌کنند. فاطمه زهرا(س) به مقامی می‌رسند که رسول خدا(ص) خم شده و دستشان را می‌بوسند.
امام جمعه شهرستان زاهدان افزود: بوسه‌ای که پیامبر(ص) بر دستان زهرا(س) می‌زنند، تنها به دلیل مسائل عاطفی و محبت پدر و فرزندی نیست، بلکه به فرموده رهبر معظم انقلاب، حاکی از آن است که این بانو در اوج ملکوت انسانی قرار داشته و یک شخص فوق‌العاده بوده است.
وی ادامه داد: بیش از 300 میلیون سادات از دامان حضرت زهرا(س) تحویل جامعه شدند که بسیاری از آنان شخصیت‌های بزرگ و مبارزی همچون امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب هستند.
آیت‌الله سلیمانی بیان کرد: سادات همواره در تاریخ مورد ظلم حکومت‌های فاسد قرار گرفته‌اند، بطوری که هیچ گروه و نژادی در دنیا به اندازه سادات شهید نداده و کشتار بی‌رحمانه در حق آنان صورت نگرفته است.
نماینده ولی فقیه در استان افزود: اگر میلیون‌ها ساعت وقت بگذاریم تا شخصیت زهرا(س) را بشناسیم و به عنوان الگو به جامعه معرفی کنیم، باز نخواهیم توانست تمام ابعاد شخصیت ایشان را شناخته باشیم.

captcha