کد خبر: 3678983
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۸

«اخزا603» به جمع اوراق بدهی فرابورس ایران آمد

گروه اقتصاد: در جریان معاملات امروز چهارشنبه 13 دی‌ماه سرمایه‌گذاران شاهد عرضه اسناد خزانه اسلامی در نماد «اخزا603» در بازار ابزارهای نوین مالی بودند که بر پایه آن هر ورقه از این اوراق 895 هزار ریال کشف قیمت شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، آخرین روز کاری فرابورس در هفته جاری با نقل و انتقال 434 میلیون ورقه به ارزش بیش از یک‌هزار و 396 میلیارد ریال در مجموع بازارها به پایان رسید و شاخص کل این بازار نیز با کمتر از نیم واحد افت در همان ارتفاع روز گذشته یعنی 1055 واحد باقی ماند.

در جریان معاملات امروز چهارشنبه 13 دی‌ماه سرمایه‌گذاران شاهد عرضه اسناد خزانه اسلامی در نماد «اخزا603» در بازار ابزارهای نوین مالی بودند که بر پایه آن هر ورقه از این اوراق 895 هزار ریال کشف قیمت شد.
این سری از اوراق در راستای تسویه بدهی‌های تبصره (5) بند (ه) قانون بودجه سال 96 کل کشور، دهم مهرماه جاری توسط وزارت اقتصاد منتشر شده و سررسید آن یکسال پس ار تاریخ انتشار یعنی 10 مهر 97 است.
تعداد کل این سری اسناد خزانه 19 میلیون ورقه به ارزش 19 هزار میلیارد ریال است. در مجموع بازار اوراق با درآمد ثابت نیز بیش از 417 هزار ورقه به ارزش 381 میلیارد ریال مورد معامله قرار گرفت.

captcha