کد خبر: 3679222
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۱

حمله داعش به نیروهای پلیس مصر در سینا

گروه بین‌الملل: در حمله عناصر داعش به نیروهای پلیس مصر در استان سینای شمالی، ۳ نفر کشته شدند.

حمله داعش به نیروهای پلیس مصر در سینا
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری العالم؛ عناصر گروه تروریستی «ولایت سینا» شاخه داعش در جاده بین‌المللی در غرب شهر العریش واقع در استان سینای شمالی، برای نیروهای پلیس مصر کمین گذاشته بودند و با حمله به آنها 3 نفر را به قتل رساندند.
 

منابع پزشکی در بیمارستان نظامی العریش گزارش دادند که اجساد سه نیروی پلیس که از سوی افراد مسلح در غرب العریش به قتل رسیده‌اند، به این بیمارستان منتقل شدند.
 

رسانه‌های مصر گزارش دادند که افراد مسلح در جاده بین‌المللی کمین گذاشته و شروع به بازرسی خودروهای شهروندان کردند و به محض رسیدن خودرو حامل نیروهای پلیس به سمت آنها تیراندازی کردند.
 

افراد مسلح همچنین یک خودروی غیرنظامی را هدف قرار دادند که در نتیجه آن نیز یک جوان به قتل رسید و یک نفر دیگر نیز زخمی شد/.
captcha