کد خبر: 3680450
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۲

سیستان‌وبلوچستان بیشترین ضریب محرومیت کشور را دارد

گروه اجتماعی: معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان و بلوچستان گفت: بیشترین ضریب محرومیت 8 و 9 کشور به استان ما اختصاص دارد که برای رفع غبار محرومیت از چهره استان باید برنامه‌های راهبردی و هدفمند داشت.

محمود میرامامی، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان و بلوچستان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، گفت: بیشترین ضریب محرومیت 8 و 9 کشور به استان ما اختصاص دارد که برای رفع غبار محرومیت از چهره استان باید برنامه‌های راهبردی و هدفمند داشت.
وی اظهار کرد: کمیته امداد رسالت خدمت‌رسانی به قشر محروم جامعه و رویکرد توانمندسازی آن‌ها را بر عهده دارد و در این راستا، حمایت از مددجویان مناطق محروم استان را وظیفه خود می‌داند.
میرامامی افزود: شهرستان‌های استان عمدتا دارای بافت روستایی است، به طوری که در شمال بادهای 120 روزه زندگی دشواری را برای خانوارها رقم زده و در جنوب نیز افزایش دما و گرمای سوزان شرایط افزایش خدمات‌دهی و کمک به رفع مشکلات معیشتی، درمانی و تحصیلی افراد نیازمند در این استان را به وجود آورده است.
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان بیان کرد: بازدید از مناطق محروم و شناسایی نیازهای خانوارهای تحت حمایت برای ایمن سازی مسکن، تأمین جهیزیه، پرداخت کمک هزینه تحصیلی، هزینه درمان موردی، کمک به ایتام، اجرای طرح بازگشت مهاجران و تهیه نیازهای حمایتی، معیشتی و ارتقای سطح زندگی آن‌ها از جمله برنامه‌های این نهاد است.

captcha