کد خبر: 3687893
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۷

تشریح برنامه‌های كمیته قرآنی دهه فجر فارس/ كاروان قرآنی راهی شهرستان‌ها شدند

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیركل تبلیغات اسلامی فارس در تشریح برنامه‌های كمیته قرآن ستاد دهه فجر این استان از اعزام كاروان قرآنی به شهرستان‌های این استان جهت برپایی محافل انس با قرآن خبر داد.

حجت‌الاسلام محمدصادق مهرابی، مدیركل تبلیغات اسلامی فارس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، با بیان اینكه این سازمان مسئول كمیته قرآنی ستاد دهه فجر استان است، گفت: در این راستا برنامه‌های قرآنی متنوعی به‌همت مركز امور قرآنی تبلیغات اسلامی طی ایام دهه فجر در شهرستان‌های فارس برگزار می‌شود.
وی به تشریح برنامه‌های این كمیته پرداخت و افزود: در ایام‌الله دهه فجر، كاروان قرآنی جهت برپایی محافل انس با قرآن از 12 بهمن‌ماه جاری به شهرستان‌های فارس اعزام شدند كه این اعزام تا 20 بهمن‌ماه ادامه خواهد داشت.

تشریح برنامه‌های كمیته قرآنی دهه فجر فارس/ كاروان قرآنی راهی شهرستان‌ها شدند

برپایی 23 محفل قرآنی در شهرستان‌های فارس
مهرابی با بیان اینكه این كاروان 11 محفل انس با قرآن را در 10 شهرستان فارس برپا خواهند كرد، گفت: این محافل در شهرستان‌های سروستان، کوار، خرامه، سپیدان، فیروزآباد، اقلید، ارسنجان، پاسارگاد، کازرون و فراشبند برگزار می‌شوند.
مدیركل تبلیغات اسلامی فارس یادآور شد كه اعضای کاروان اعزامی شامل مجری، قاری، حافظ و ابتهال خوان برتر استان و کشور هستند كه در شهرستان‌ها به اجرای برنامه می‌پردازند.
وی همچنین از برپایی 12 محفل قرآنی در شهرستان‌های فارس با استفاده از پتانسیل‌های موجود در هر شهرستان خبر داد و گفت: بازدید از تشکل‌های قرآنی نیز از جمله برنامه‌های دهه فجراست که شاخص‌ترین آن پنج شنبه هفته آینده در شیراز انجام می‌شود.

بازدید از تنها مؤسسه قرآنی اهل سنت شیراز
مهرابی ادامه داد: در این راستا ما از تنها مؤسسه دارای پروانه فعالیت اهل سنت شیراز به نام مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت محمد ابن جزری بازدید خواهیم كرد.
مدیركل تبلیغات اسلامی فارس با بیان اینكه اجرای جشنواره قرآن کودک و نوجوان شهرستان مرودشت از دیگربرنامه‌های دهه فجر است، گفت: این جشنواره دوشنبه و سه شنبه هفته جاری در شهرستان مرودشت برگزار خواهد شد كه اختتامیه آن نیز در تاریخ پنج‌شنبه، 20 بهمن‌ماه انجام خواهد شد.

captcha