کد خبر: 3690535
تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۶

برپایی غرفه «ممانعت از جنگ با خدا» در حاشیه راهپیمایی 22 بهمن

گروه اقتصاد: غرفه «ممانعت از جنگ با خدا» از سوی جنبش مردمی مقابله با رباخواری، برای چهارمین سال در حاشیه راهپیمایی 22 بهمن امسال در تهران و چند شهر دیگر برپا شده است.

برپایی غرفه «ممانعت از جنگ با خدا» در حاشیه راهپیمایی 22 بهمن

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، جنبش مردمی ممانعت از جنگ با خدا که یک تشکل مردمی با حضور برخی اساتید حوزه و دانشگاه و دانشجویان دغدغه‌مند در زمینه رعایت ضوابط شرعی در فعالیت‌های پولی و بانکی است، چند سالی است که با پشتوانه بیانات مراجع عظام تقلید و نظریه‌پردازان انقلاب اسلامی، به‌ صورت عمومی و تخصصی در حوزه مبارزه با رباخواری در اقتصاد و نظام بانکی کشور به فعالیت می‌پردازد.

 جنبش ممانعت از جنگ با خدا یا جنبش ممانعت از رباخواری، چندین سال است که همزمان با راهپیمایی سراسری 22 بهمن با شعار «انقلاب اقتصادی» اقدام به برپایی غرفه و روشنگری در زمینه ضرورت مقابله با رباخواری در اقتصاد کشور می‌پردازد.

یادآور می‌شود این جنبش برای چهارمین سال متوالی اقدام به برپایی این غرفه کرده و اعضای آن را جمعی از اساتید حوزه و دانشگاه و مردمی تشکیل می‌دهند که دارای دغدغه در زمینه پول، بانک و ربا هستند.

محل برپایی غرفه جنبش مقابله با رباخواری در شمال خیابان انقلاب، حدفاصل بن بست سعید و کوچه بالاور مقابل ملک کافه قرار دارد.

captcha