کد خبر: 3696747
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۸
مدیر حوزه‎های علمیه:

رشته‎های فقهی ناظر به آموزش و پرورش ایجاد شود

گروه اجتماعی ــ مدیر حوزه‎های علمیه کشور بر لزوم ایجاد رشته‎های فقهی مرتبط به عرصه آموزش و پرورش تاکید کرد.

به گزارش ایکنا از قم، آیت‎الله اعرافی امروز در سومین نشست فصلی ستاد همکاری‎های حوزه و آموزش و پرورش که با حضور وزیر آموزش و پرورش و مدیران و معاونین وزارتخانه و حوزه های علمیه در ساختمان مرکز مدیریت حوزه در قم برگزار شد حوزه را نهادی پاسخگو دانست و گفت: حوزه علمیه همانگونه که مطالبه گر است، باید خود را اجتماعی بداند و فلسفه راه اندازی حوزه، خدمت گزاری به جامعه است.
وی افزود: خدمت رسانی جزء هویت حوزه است و در همه مراحل این مسئله مورد توجه بوده است؛ در این پاسخ گویی، متناسب با مأموریت های محوله، باید اقدام کرد و حوزه، مهمترین نهاد اجتماعی را آموزش و پرورش می داند، چون پایه و قطب مسائل اجتماعی است و به همین دلیل بایدبه تمام معنا درخدمت به این نهاد اجتماعی تلاش کند.
مدیر حوزه‎های علمیه کشور با ذکراین مطلب که هر اقدامی باید سنجیده، همراه با تفکر و اندیشه علمی باشد بیان کرد: از همه مهمتر خود را مقید می دانیم در چارچوب منویات رهبری و مراجع تقلید حرکت کنیم و خواسته ها را بر آورده کنیم..
وی گفت: خوشبختانه در زمینه تولید نظریه و فکر در حوزه های مختلف فقه در ارتباط با آموزش و پرورش کارهایی شده، ولی کم است و حتی کم کاری هایی نیز شده است، بنابراین باید رشته های فقهی و کلامی که ناظر به آموزش و پرورش است در دستور کار حوزه قرار گیرد و راه اندازی شود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: در بحث سند تحول محورهای اصلی مورد توجه قرار گیرد درعین حال باید افراد صاحب نظر در تولید نظریه و فکر، تربیت کرد.
مدیر حوزه های علمیه عنوان کرد: نکته بعدی گروه های مختلف مانند زیست شناسی در آموزش و پرورش است که در ارتباط با معارف اسلامی است و معتقدیم در این رابطه کار خاصی صورت نگرفته است، در این راستا نیز باید از سوی حوزه فکر و نظریه تولید شود.

انتهای پیام

captcha