کد خبر: 3696927
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۰

جشنواره «شهروند برگزیده»؛ استارت فرهنگسازی در حوزه فرهنگ شهروندی

گروه فرهنگی- شهردار همدان برگزاری جشنواره شهروند برگزیده را به عنوان استارت فرهنگسازی در حوزه فرهنگ شهروندی بیان کرد و گفت: میزان مشارکت مردم و نحوه اجرای صحیح این جشنواره از اهمیت ویژه ای برخوزدار است.

به گزارش ایکنا از همدان، عباس صوفی شهردار همدان عصر روز گذشته در نشست خبری جشنواره «شهروند برگزیده» بیان کرد: برگزاری این جشنواره مدیریت شهری را در جهت توسعه روزافزون شهر یاری می کند.
صوفی با بیان اینکه در راستای برگزاری این جشنواره، شهروندان نسبت به وضعیت فرهنگی شهر و مدیریت شهری مسئول پذیرتر می شوند افزود: برای داشتن شهر برتر، باید شهروندان برتر داشته باشیم و شهروندان برتر با احساس مسئولیت در مورد وظایف شهروندی خود مدیران شهری را در اداره هر چه بهتر شهر یاری می کنند.
شهردار همدان از رسانه خواست تا با جدیت نسبت به تبیین فرهنگ شهروندی اقدام کنند و اظهار داشت: برای اینکه شهرداری بتواند در عملی کردن خواسته های مردم موفق باشد به کمک و مشارکت همه اقشار جامعه به ویژه اصحاب رسانه نیاز دارد.
صوفی برگزاری جشنواره شهروند برگزیده را به عنوان استارت فرهنگسازی در حوزه فرهنگ شهروندی بیان کرد و گفت: میزان مشارکت مردم و نحوه اجرای صحیح این جشنواره از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

جشنواره «شهروند برگزیده»؛ استارت فرهنگسازی در حوزه فرهنگ شهروندی


6 میلیارد تومان بودجه برای فناوری و هوشمندسازی همدان درنظر گرفته شده است
حمید بادامی نجات رئیس مرکز مطالعات و پژوهش های شورای اسلامی شهر همدان در اظهار کرد: این جلسه با هدف بررسی اشکالات احتمالی موجود در روند برگزاری جشنواره و پرسش و پاسخ اصحاب رسانه برگزار شده است.
رئیس مرکز مطالعات و پژوهش های شورای اسلامی شهر گفت: اجرای سند جامع شهری در کمیسیون فرهنگی، جشنواره شهروند برگزیده، حمایت از پایان نامه های دانشجویی ، تشکیل کارگروه شهرکارآفرین، از اقدامات این مرکز بوده که در راستای حمایت از کار و کارآفرینی و مشاغل خانگی برنامه هایی تدوین شده است.
وی با اشاره به برخی اقدامات صورت گرفته در مرکز مطالعات و پژوهش های شورای پنجم گفت: در زمانی که مرکز مطالعات و پژوهش های شورا را در دور جدید تحویل گرفتیم ، اقدامات ارزنده ای آغاز شده بود و مرکز مطالعات شورای شهر همدان از جمله اولین مراکز مطالعات شوراهای کشور بود که فعالیت خود را آغاز کرده بود.
رئیس مرکز مطالعات شورای شهر همدان افزود: آموزش پیوست نگاری فرهنگی برای کارکنان شهرداری، استفاده از ایده هایی در حوزه مدیریت شهری ، از جمله اقداماتی بوده که توسط مرکز مطالعات صورت گرفته و در این راستا ایده پارک مدیریت شهری با همکاری پارک علم و فناوری برگزار شد و از میان 54 ایده دریافتی ، چندین ایده برگزیده و به اجرا در آمد.
وی تدوین طرح گردشگری ، تشکیل کارگروه شهر هوشمند و الکترونیکی کردن فرایندهای شهرداری را بیان کرد و گفت: سیاست های طرح جامع شهری تدوین شده و با همکاری کارشناسانی از شهر اراک در حوزه هوشمندسازی شهر اقداماتی در حال انجام است.
بادامی نجات از چندین برابر شدن بودجه های مطالعاتی شهرداری همدان خبر داد و گفت: یک میلیارد تومان به بودجه تحقیقاتی شهرداری همدان اختصاص داده شده و حدود 6 میلیارد تومان بودجه برای فناوری و هوشمندسازی شهر فراهم شده است.

جشنواره «شهروند برگزیده»؛ استارت فرهنگسازی در حوزه فرهنگ شهروندی

270 شهروند همدانی در فراخوان جشنواره شهروند برگزیده ثبت نام کرده اند
رئیس مرکز مطالعات و پژوهش های شورای شهر در خصوص برگزاری جشنواره شهروند برگزید بیان داشت: تاکنون تعداد 270 نفر در فراخوان این جشنواره ثبت نام کرده اند که از این تعداد، 119 نفر خوداظهاری و 151 نفر به صورت دیگر اظهاری ثبت شده و تعداد بازدید های سایت جشنواره به 2هزار و 731 رسیده است.
بادامی نجات اظهار کرد: تعدادی از افراد متقاضی نیز به صورت حضوری مراجعه کرده اند و سایر ارگانهایی مانند کار و رفاه اجتماعی ، معاونت جوانان، بنیاد علمی نخبگان و ... افراد برگزیده خود را به دبیرخانه جشنواره معرفی خواهند کرد.
وی در مورد نحوه تبلیغات جشنواره نیز بیان کرد: تعداد 50 بنر در سطح شهر نصب شده و 5هزار بروشور و 3 هزار پوستر تبلیغاتی در سطح شهر توزیع شده و بیش از 2 هزار و 775 ثانیه تیزر تلوزیونی و 50 برنامه رادیویی،هزار و 422 ثانیه تبلیغات تصویری و 95 زیرنویس در صدا و سیمای همدان پخش شده و آمار اخبار درج شده در رسانه های استان نیز رصد می شود .
بادامی نجات در ادامه گفت: تاکنون به 60 دستگاه اجرایی نامه و فراخوان ارسال شده است تا برگزیدگان حوزه خود را معرفی کنند و جمعیت هلال احمر و دفتر امام جمعه دو دستگاهی بودند که افراد برگزیده خود را معرفی کرده اند و سایر دستگاهها هنوز برگزیدگان خود را معرفی نکرده اند.
آغاز تئاترهای خیابانی با هدف آموزش وظایف شهروندی در همدان آغاز شده است
بادامی نجات از آغاز برنامه‌های تئاترهای خیابانی خبر داد و گفت: نمایش های خیابانی با هدف آموزش وظایف شهروندی و آشنایی مردم با موارد مدیریت شهر از امروز آغاز شده است.
استفاده از خدمات رفاهی شهری مانند اتوبوس ، تاکسی و استخر ، درج نام و فعالیت های افراد برگزیده در مکانی خاص و اهدای نشان شهروند نمونه از جمله هدایای شهروندان برگزیده است.

33 آیتم کمی و کیفی در «شهروند برگزیده» مورد بررسی قرار می‌گیرد
کامران گردان سخنگوی شورای اسلامی شهر نیز در سخنانی اظهار کرد: روند رو به رشدی در شورای پنجم داریم و سعی داریم مواردی که در شوراهای قبل مغفول مانده را بیشتر مورد توجه قرار دهیم .
کامران گردان افزود: روند تحولی از سخت افزاری به سمت نرم افزاری را در شورای پنجم داریم و از آنجا که تغییر فرهنگ کار سختی است، نیاز به اقدامات فراوانی در حوزه مدیریت شهری داریم.

جشنواره «شهروند برگزیده»؛ استارت فرهنگسازی در حوزه فرهنگ شهروندی
وی از 33 آیتم کمی و کیفی جشنواره شهروند برگزیده سخن گفت و افزود: 16 آیتم کمی و 17 آیتم کیفی در مراحل مختلف توسط داوران مورد بررسی قرار می گیرد.
وی این جشنواره را دارای قابلیت تبدیل شدن به رویدادی فرهنگی و اجتماعی معرفی کرد و گفت: جلب مشارکت مردم در مدیریت شهری و شناسایی نخبگان شهر از جمله اهداف این جشنواره است و استفاده از ظرفیت های برگزیدگان در مدیریت شهر و فرهنگسازی شهروندی مهمترین هدف و خروجی آن است.
گردان صرف هزینه برای برگزاری این جشنواره را به عنوان سرمایه گذاری برای فرهنگ معرفی کرد و گفت: برگزاری این رویداد هزینه نیست ، بلکه سرمایه گذاری در حوزه فرهنگسازی و مدیریت شهری است و ما توقع داریم بازگشت سرمایه چشم گیری را شاهد باشیم.

«شهروند مربی» پس از شهروند برگزیده برگزار می‌شود
دبیر جشنواره شهروند برگزیده نیز در سخنانی بیان داشت: بعد از برگزاری جشنواره شهروند برگزیده، مبحث شهروند مربی را پی خواهیم گرفت و از افراد برگزیده که در هر بخش معرفی شده اند در کمیته های مختلف مدیریت شهری به اموزش شهروندان خواهند پرداخت.
وجدی ادامه داد: از سایر افرارد برگزیده در اتاق های فکر مدیریت شهری بهره خواهیم برد و کمیته هایی در سایر زمینه های مرتبط با شهرداری و مدیریت شهری را با حضور ایشان تشگیل خواهیم داد.
وی به بیان شاخص های عمومی شهروند برگزیده پرداخت و گفت: رعایت الگوی بهینه مصرف انرژی ، حضور و مشارکت داوطلبانه در نهادهای غیردولتی، پرداخت به موقع عوارض شهرداری، سرمایه گذاری و کارآفرینی ، انجام کارهای ف.ق العاده در حوزه های مدیریت شهری، تلاش برای گسترش فضای سبز شهری، کسب عناوین برجسته فرهنگی و اجتماعی و ورزشی و حرفه ای، حضور در جبهه و انتخابات، اهدای خون و شرکت در دوره های امدادرسانی، عضویت در کتابخانه های عمومی ، انجام امور خیریه، امانتداری و تالیف کتب و مقالات علمی از جمله شاخصه های کمی شهروندان برگزیده است.

جشنواره «شهروند برگزیده»؛ استارت فرهنگسازی در حوزه فرهنگ شهروندی
وی شاخصه های کیفی را نیز بیان کرد و گفت : شاخصه هایی از جمله احترام به عقاید ، قوانین، اعتقادات مذهبی ، اخلاق اسلامی، صله رحم، مشارکت پذیری، مسئولیت پذیری ، مثبت نگری، استفاده از حمل و نقل عمومی، خرید از فروشگاه محل و تولیدات داخلی، تفیکی زباله ، عامل به محیط زیست و رعایت حقوق همسایگی نیز در مراحل بعدی مورد بررسی قرار می گیرد.

مدیر روابط عمومی جشنواره شهروند برگزیده نیز در سخنانی بیان داشت: در راستای اطلاع رسانی و انعکاس اخبار مربوط به جشنواره ، خبرنگاران برگزیده نیز معرفی می شوند .
ندا رستمی گفت: تاکنون 13 رسانه در قالب 174 خبر و گزارش، رویدادهای مربوط به این جشنواره را پوشش داده اند و اخبار منعکس شده در رسانه ها به صورت روزانه مورد رصد قرار می گیرد.
انتهای پیام

captcha