به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی وزارت امور اقتصادی و داریی، میرعلیاشرف عبدالله پوری حسینی، در مراسم آیین نکوداشت ساماندهی سهام عدالت گفت: ما در سهام عدالت مظلوم واقع شدیم زیرا پیش از روی کار آمدن دولت یازدهم تنها 5٠ میلیون نفر کاغذی در دست داشتند که هیچ عقبهای نداشت؛ یعنی توقع ایجاد شده بود اما ساماندهی نشده بود.
وی با اشاره به راه اندازی سامانه سهام عدالت در اسفند ماه پارسال برای ساماندهی و اطلاع رسانی سهام عدالت به مشمولان گفت: از ابتدای دولت یازدهم تا امروز 49 میلیون و 226 هزار و 193 نفر مشمول ثبت نام شده، صورتحساب خود را دریافت کردهاند؛ بنابراین فرصت هفت ماه برای پرداخت بقیه مبلغ سهام عدالت به آنها داده شد.
پوری حسینی افزود: اکنون ارزش سهام در بازار 2.5 میلیون تومان است و بنابراین یک خانوار پنج نفره مشمول تخفیف، 12.5 میلیون تومان دارایی صاحب شدهاند.
رئیس کل سازمان خصوصی سازی اظهار داشت: در ایستگاه آخر سهام عدالت هستیم و یک مرحله دیگر باقی می ماند که ورقه سهم را به مشمولان بدهیم.
وی درباره مشکلات پیش روی این سازمان گفت: اگر مجلس دستور تاسیس صندوق قابل معامله در بورس را صادر کند و اجرای آن را به سازمان خصوصی سازی واگذار کند، تلاش می کنیم برگه های سهم این مشمولان را در اختیارشان قرار دهیم تا مالکیت را به عهده بگیرند و با ارایه برگه ها، طرح سهام عدالت به انتها خواهد رسید.
معاون وزیر اقتصاد افزود: تمام روند دریافت سود سهام عدالت، بدون مراجعه به بانک و تعاونیهای سهام عدالت، صورتحساب، دریافت فیش و ارایه سود سهام عدالت به صورت الکترونیکی صورت گرفته و این افتخاری بزرگ برای کشور است.
به گفته پوری حسینی، سامانه سهام عدالت در طول یکسال گذشته 140 میلیون خدمت به مشمولان سهام عدالت ارایه داده است؛ ضمن اینکه این سامانه در سازمان خصوصیسازی طراحی شده و برای 49 میلیون نفر مشمول سهام عدالت، صورتحساب الکترونیکی و فیش بانکی طراحی شده است.
آیین نکوداشت ساماندهی سهام عدالت با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری، مسعود کرباسیان وزیر امور اقتصادی و دارایی، میرعلی اشرف عبدالله پوری حسینی معاون وزیر اقتصاد و رییس کل سازمان خصوصی سازی، مدیران و مقامات کشوری و بیش از ١٣٠٠ نفر از مشمولان سراسر کشور در سالن اجلاس سران برگزار شد.
بر اساس آمار سازمان خصوصی سازی ۴٩ میلیون و ٢٢۶ هزار و ١٩٣ نفر مشمول نهایی سهام عدالت شناهته می شوند که از این تعداد ۴٢ میلیون نفر صورتحساب دریافت و ۴٠ میلیون نفر از آنها شماره شبای خود را در سامانه سهام عدالت ثبت کردند.
از این تعداد مشمول، ٣۵ میلیون نفر تمام یا بخشی از سود سهام دریافت کردند و تا کنون 2.5 میلیارد تومان بین مشمولان توزیع شده است.