کد خبر: 3699388
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۷
زاهدی:

دروس معارف اسلامی دانشگاه بیش از جاذبه دافعه ایجاد می‌کند/ فکری کنید!

گروه دانشگاه ــ رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گردهمایی اساتید بسیجی استان تهران گفت: دروس معارف اسلامی در دانشگاه‌ها ضعف دارد و بیش از آنکه جاذبه داشته باشد، دافعه ایجاد می‌کند و علاقه دانشجویان به معارف انقلاب و اسلام را می‌زداید، اساتید فکری کنند.

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ محمدمهدی زاهدی، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس عصر امروز در مراسم گردهمایی اساتید بسیجی استان تهران، به سخنرانی پرداخت و با اشاره به نامه جمعی از استادان بسیجی به رئیس جمهوری اظهار کرد: کاری به محتوای نامه ندارم، اما مطالبه‌گری باید در اولویت کار بسیج اساتید باشد، همانطور که درباره قوه قضاییه یا مصوبات مجلس هم باید همین روحیه حفظ شود.
دروس معارف اسلامی دانشگاه بیش از جاذبه دافعه ایجاد می‌کند/ فکری کنید!
وی با بیان اینکه بحث تحول علوم انسانی سال‌هاست مطرح می‌شود، اما چندان جلو نرفته است، افزود: باید وزیر علوم و بهداشت را بخوانیم و از آنان بپرسیم که برنامه‌تان چیست و چه کار می‌کنید، بنده به عنوان نماینده مجلس کارم را انجام می‌دهم، اما وقتی بسیج اساتید به این موارد وارد شود آن وقت تاثیر اجتماعی آن را خواهیم دید.

زاهدی گفت: نظام جامع فرهنگی باید در دانشگاه‌ها برای دانشجویان تبیین شود، این‌ها فرزندان ما هستند، گاهی اطلاعات غلطی به آن‌ها می‌رسد، اما آن‌ها آماده پذیرش اهداف ناب انقلاب اسلامی هستند. باید روش‌های جدیدی را به کمک روانشناسان و کسانی که در مراکز تربیتی هستند پیدا کنیم تا با دانشجویان رفیق شویم و آنان را به خود نزدیک کنیم.

وی با بیان اینکه باید سامانه‌ای طراحی شود تا آخرین اخبار و تحلیل‌ها در اختیار اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها قرار بگیرند تا کانالیزه نشوند، تصریح کرد: در استان‌ها جنبش‌های دانشجویی راه بیاندازید، بسیاری از پیشرفت‌های به دست آمده حاصل کار اساتید بسیجی است، اما فردی بوده که باید به نام بسیج اساتید تمام شود. بسیج اساتید باید در حوزه فناوری فعال باشد، باید پیشتاز جنبش استارت آپی در کشور باشیم نه اینکه بیایند و به ما بگویند که استادان بسیجی صرفا افراد مذهبی هستند و وارد این مسائل نمی‌شوند.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه مدیریت دانشگاه وقتی می‌خواهد انتخاب شود باید به او بگوییم که در حوزه‌های مختلف دانشگاهی چه می‌خواهد انجام دهد، گفت: نباید اینطور باشد که آنان فقط حکمی را بگیرند و به کار وارد شوند، این ضعف شورای عالی انقلاب فرهنگی است، متاسفانه مدیران کشور بر اساس سلایق سیاسی انتخاب می‌شوند، رئیس دانشگاه باید اعلام کند برنامه او برای حوزه‌های مختلف چیست تا بعد‌ها بتوان بررسی کرد نه اینکه وزیر از هر کسی خوشش آمد او را به ریاست دانشگاه منصوب کند.

زاهدی در پایان گفت: دروس معارف اسلامی در دانشگاه‌ها واقعا ضعف دارد و بیش از آنکه باعث جاذبه دانشجویان شود، دافعه ایجاد می‌کند و به جای آنکه برای دانشجویان علاقه‌مندی به این مباحث ایجاد کنیم که البته این علاقه‌مندی را دارند، آن را از دانشجو می‌زداییم.

یادآور می‌شود در گردهمایی اساتید بسیجی تهران بزرگ و استان تهران که به منظور تحلیل تحولات سال ۹۶ و رویش انقلابی در سال ۹۷ در دانشگاه تهران برگزار شد، از علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی به دلیل مواجهه انقلابی با وزیر امور خارجه فرانسه تقدیر شد.

انتهای پیام
captcha