کد خبر: 3702064
تاریخ انتشار : ۰۶ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۳

بیش از ۵ هزار مسافر نوروزی در امامزادگان اردکان اسکان یافتند

گروه اجتماعی- رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان اردکان گفت: تاکنون بیش از ۵ هزار نفر از مسافران نوروزی در جوار امامزادگان و بقاع متبرکه این شهرستان اسکان داده شدند.

به گزارش ایکنا از یزد، حجت الاسلام سید مهدی سیدی، رئیس اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان اردکان با اشاره به اجرای طرح آرامش بهاری در ۷ امامزاده و بقعه متبرکه در سطح شهرستان اردکان اظهار کرد: این طرح در راستای تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و ترویج باورهای دینی و سبک زندگی اسلامی ایرانی در حال برگزاری است.
وی افزود: در این طرح با برپایی خیمه های معرفت برنامه های مختلفی مانند اقامه نماز جماعت، مشاوره، پاسخ به سؤالات شرعی، غرفه های ویژه کودک و نوجوان، حجاب و عفاف، عرضه محصولات فرهنگی، غرفه شهداء و چند رسانه ای برای مسافران نوروزی اجرا می شود.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه اردکان گفت: از ابتدای شروع طرح آرامش بهاری تا پایان چهارمین روز از فروردین ماه بیش از ۵ هزار نفر از مسافران نوروزی در جوار امامزادگان و بقاع متبرکه شهرستان اردکان اسکان داده شدند و از خدمات رفاهی این اماکن استفاده کرده اند.
وی اظهار کرد: در این مدت بیش از هزار و ۵۵۰ نفر از امکانات غرفه کودک استفاده کرده اند و بیش از ۲۷۰ نفر هم از خدمات مشاوره ای و بیش از ۳۰۰ نفر از خدمات غرفه چند رسانه ای و محتواهای مناسب بهره مند شده اند.
حجت الاسلام سیدی با اشاره به اینکه طرح آرامش بهاری تا ۱۴ فروردین ماه ادامه خواهد داشت گفت: ۳۷ نفر از خادمان ثابت و افتخاری وظیفه خدمات رسانی مناسب به مسافران نوروزی را برعهده دارند.
منبع: اوقاف اردکان

انتهای پیام

captcha