سرهنگ پاسدار علی ترکاشوند در گفت وگو با ایکنا از البرز با اشاره به اعزام جهادگران به مناطق محروم در ایام نوروز، اظهارکرد: 45 گروه جهادی به مناطق محروم اعزام شدند که از این تعداد 15 گروه جهادی در کرمانشاه و پنج گروه جهادی خارج از استان فعالیت کردند.
وی با اشاره به اینکه در البرز 10 منطقه محروم وجود دارد، گفت: مناطقی که معضلات اجتماعی و آلودگیهایی از جمله اعتیاد دارند هدف گروه های جهادی است.
این مسئول به در نظر گرفتن اعتبار برای این 10 منطقه و اجرای دو پروژه عمرانی در این مناطق اشاره کرد و افزود: سال 96 متاسفانه سهم تسهیلات اقتصاد مقاومتی ما کم بود و 56 پروژه عمرانی اجرا شد و تسهیلات یک و نیم میلیارد تومانی تسهیلات اشتغالزایی ارائه شد.
مسئول بسیج سازندگی در پایان با اشاره به اینکه تا کنون 10 تعاونی در این استان تشکیل شده است، تصریح کرد: سال 97 در چارچوب اصل 44 قانون اساسی قصد گسترس تعاونیها و اشتغال جوانان اعم از مشاوره و آموزش را خواهیم داشت و تفاهم نامهای با اداره کار بسته شده است.
انتهای پیام./