کد خبر: 3704362
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۵

21 تا 23 فروردین‌ماه؛ زمان برگزاری جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد فارس + معرفی برگزیدگان

گروه فرهنگی ـ همزمان با ایام هفته هنر انقلاب اسلامی، اختتامیه نخستین جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد استان فارس طی روزهای 21 تا 23 فروردین‌ماه به میزبانی فیروزآباد برگزار می‌شود.

به گزارش ایكنا از فارس، اختتامیه نخستین جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد استان فارس طی ایام هفته هنر انقلاب اسلامی به میزبانی در شهرستان فیروزآباد برگزار خواهد شد.
آثار راه یافته به این جشنواره توسط منتقدان نام‌آشنای عرصه بازیگری و تئاتر داوری می‌شوند. بر این اساس سیروس همتی، آرش ساربان و سعید ذوالنوریان داوری آثار راه‌یافته به این جشنواره را برعهده دارند.
جشنواره مذكور با حضور هنرمندانی از 6 شهرستان استان فارس از 21 تا 23 در شهرستان فیروزآباد برگزار می‌شود كه بر اساس اعلام دبیرخانه جشنواره 45 اثر به این رویداد هنری ارسال شده بود که در مرحله نخست داوری 25 اثر انتخاب شد و پس از گزینش نهایی 15 اثر برای شرکت در جشنواره انتخاب شدند.
این آثار از شهرستان‌های شیراز، فیروزآباد، خرمبید، بوانات، کازرون، فسا در این جشنواره شرکت کردند. بر این اساس 15 اثر انتخابی عبارتند از: «گزارش یک تابوت» اثر آمنه ملایری از شیراز، « این قصه برای نخوابیدن است» اثر سعید نظری از شیراز، « تمام سخنم درد می‌کند» اثر صدیقه(نسیم) شکر از فسا، « غریب غربت» اثر علی اصغر عاشوریان از بوانات، «آممدلی» اثر علیرضا اسدپور از کازرون، «فانوس» اثر عبدالله پناهی از فیروزآباد.
«عتیقه» کامران آرایش کشکولی از فیروزآباد، « داعش» اثر کامران آرایش کشکولی از فیروزآباد، « داعش» اثر سعید نظری از شیراز، « چراغ جادو» اثر امین محمدی از شیراز، « مژده» اثر مهدی رعیت پیشه از شیراز، « چمدان» اثر داننده فرد از شیراز، « از اسطوره تا حماسه» اثر مهدی نادری از فیروزآباد و « روبه» اثر صادق فرمانی از سلطان آباد شیراز.
یادآور می‌شود، نخستین جشنواره تئاتر مردمی بچه های مسجد استان فارس به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی و با همکاری حوزه هنری استان فارس و به میزبانی سپاه شهرستان فیروزآباد برگزار می‌شود.
انتهای پيام

captcha