کد خبر: 3710540
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۹

برگزاری ویژه برنامه اجتماع منتظران در 60 امامزاده شاخص استان اصفهان

گروه اجتماعی - معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان گفت: همزمان با فرا رسیدن نیمه شعبان ویژه برنامه اجتماع منتظران در جوار حرم مطهر 60 امامزاده شاخص استان اجرا می شود.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان، حجت‌الاسلام و المسلمین حسن امیری با تبریک به مناسبت در پیش بودن سالروز میلاد فرخنده و خجسته یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی(ارواحنافدا) اظهار کرد: نیمه شعبان، بهار منتظران و عید عاشقان امام موعود(ارواحنافداه) است که باید تا هنگامه ظهور آن امام غایب از نظر، بزرگ شمرده شده و از این فرصت مغتنم برای ترویج نام و یاد مولای خویش و دعای برای تعجیل در ظهورش بهره جست.
وی افزود: از این رو سازمان اوقاف و امور خیریه، که توفیق خدمت گزاری به آستان مقدس بقاع متبرکه امامزادگان را دارد، برآن است تا با اجرای ویژه برنامه‌ای، از این عید بزرگ برای ترویج فرهنگ مهدویت و انتظار، بهره برده و صحن و سرای بقاع متبرکه را با شمیم دلربای گل نرگس، معطر و مزین کند.
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان ادامه داد: در همین راستا و براساس برنامه ریزی‌های انجام شده و هماهنگی‌های به عمل آمده به مدت سه روز از روز چهارشنبه 12 اردیبهشت‌ماه لغایت جمعه 14 اردیبهشت‌ماه برنامه‌های مختلف و متنوعی در جوار بقاع متبرکه استان اصفهان برگزار می‌شود.
حجت‌الاسلام امیری افزود: همچنین به صورت ویژه برنامه‌هایی از قبیل احیاء شب نیمه شعبان و قرائت دعای کمیل، برپایی خیمه‌های معرفت، اجتماع بزرگ منتظران، همراه با برپایی محافل قرآنی و سخنرانی سخنرانان مطرح کشوری و استانی پیرامون مهدویت و انتظار، مداحی و مولودی خوانی ذاکران اهل بیت(ع)، قرائت زیارت حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف (زیارت آل یاسین)، قرائت دعای کمیل، زیارت جامعه کبیره و سایر ادعیه وارده، برگزاری برگزاري مسابقات فرهنگي ( دل نوشته، خاطره‌نويسي، شب شعر، کتابخواني )، توزیع هداياي فرهنگي ويژه نيمه شعبان، برگزاري نمايشگاه كتاب و نرم‌افزار و محصولات فرهنگي با موضوع آثار مهدويت، برپایی حلقه‌هاي معرفتي و هم‌انديشي، پرسش و پاسخ در جوار بقاع متبرکه شاخص استان با دعوت از صاحب‌نظران و کارشناسان عرصه مهدويت در زمينه‌‌های مهدویت، انتظار، وظایف منتظران و... به صورت ویژه در جوار حرم مطهر 60 امامزاده جلیل القدر و بقعه متبرکه شاخص استان برگزار می‌شود.
انتهای پیام/

captcha