کد خبر: 3711540
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۹

جشنواره گردشگری «شب‌های فرهنگی سیستان و بلوچستان» در برج میلاد

گروه فرهنگی- سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: جشنواره « شب‌های فرهنگی سیستان و بلوچستان» از 22 تا 25 اردیبهشت ماه سال جاری در برج میلاد تهران برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، به‌نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، علیرضا جلال‌زایی گفت: جشنواره « شب‌های فرهنگی سیستان و بلوچستان» از 22 تا 25 اردیبهشت ماه سال جاری در برج میلاد تهران برگزار می‌شود.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان افزود: در این جشنواره، ظرفیت‌های مختلف و متنوع استان به صورت سیستان و بلوچستانی کوچک در پایتخت به نمایش گذاشته خواهد شد.
وی هدف از برگزاری شب‌های فرهنگی در پایتخت کشور را معرفی بیشتر ظرفیت‌های ناشناخته استان و ترغیب و تشویق و ایجاد انگیزه برای افزایش سفر به سیستان و بلوچستان به عنوان شهری فرهنگی، تاریخی و مذهبی عنوان کرد.
جلال‌زایی اظهار کرد: نمایش ظرفیت‌های صنایع دستی، سوغات و هدیا، معرفی جاذبه های گردشگری، اقامتگاه های بومگردی، اجرای گروه های موسیقی محلی، شاهنامه خوانی و معرفی تاریخ و تمدن استان سیستان و بلوچستان از جمله برنامه‌هایی است که در این جشنواره فرهنگی در کنار معرفی مشاهیر و مفاخر استان در معرض دید علاقه مندان به فرهنگ و تمدن ایران قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام

captcha