کد خبر: 3719643
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۷

برگشت ۴۰ زندانی به آغوش خانواده با «وصل نیکان»

گروه اجتماعی- مدیر عامل ستاد دیه استان همدان عنوان کرد: از ابتدای ماه رمضان تاکنون مبلغ بیش از ۱۲۰ میلیون تومان به صورت نقدی از طریق کمک‌های مردمی در برنامه تلویزیونی «وصل نیکان» وصول شده است.

یدالله روحانی منش، مدیرعامل ستاد دیه همدان در گفت‌و‌گو با ایکنا از همدان اظهار کرد: طبق هماهنگی‌های صورت گرفته با صدا و سیمای مرکز همدان، ۲۰ شب از برنامه‌های ویژه افطار سیمای همدان با نام «وصل نیکان» به موضوع آزادی زندانیان نیازمند جرائم غیرعمد اختصاص یافته است.
وی با بیان اینکه با کمک افراد خیر و نیک‌اندیش استان روزانه دو زندانی از بند اسارت آزاد می‌شود افزود: از ابتدای ماه مبارک رمضان تا کنون مبلغ بیش از 120 میلیون تومان به صورت نقدی کمک‌های مردمی وصول شده است.
مدیر عامل ستاد دیه استان گفت: با توجه به روند رسیدگی به پرونده و اثبات استحقاق نیازمندی زندانیان غیرعمد مشمول طرح آزادی رمضان، پیش بینی می‌‌‌شود حداقل ۴۰ زندانی تا پایان ماه مبارک رمضان از زندان‌های استان آزاد شوند.
روحانی منش عنوان کرد: برنامه وصل نیکان با هدف شناسایی رسالت خداپسندانه و خیریه ستاد دیه، آزادی روزانه دو زندانی غیرعمد از زندان‌های استان، ترغیب و مشارکت مردمی در آزادی زندانیان غیرعمدی گرفتار در بند زندان‌ها که شامل جرائم محکومیت‌های مالی، حوادث کارگاهی و تصادفات در حال اجرا است.
وی با بیان اینکه سهم ستاد دیه در این طرح بسیار چشم گیر است عنوان کرد: منابع مختلفی جهت آزادی زندانیان غیرعمد وجود دارد که علاوه بر منابع مشارکت مردمی، ستاد دیه استان و کشور، بانک‌های عامل ملی، ملت، تجارت و صادرات نیز در تامین اعتبار آزادی این قبیل مددجویان نقش موثری دارد.
مدیرعامل ستاد دیه همدان یادآور شد: محکومان مسن و سالخورده، بانوان، افراد با بدهی اندک و افرادی که بیمار و دارای مشکل جسمانی هستند، در اولویت آزادی قرار دارند.
وی گفت: دوازدهمین جشن گلریزان ستاد دیه استان جهت کمک به آزادی زندانیان نیازمند و آبرومند، ساعت ۱۸ روز یکشنبه ۲۰ خرداد ماه در سالن انصار برگزار می‌شود.

برگشت ۴۰ زندانی به آغوش خانواده با «وصل نیکان»
انتهای پیام

جعفر سلیم جواهری
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۲۰:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۹
0
0
سلام درود ضمن تشکر از نیت خوب شما
مجموعه تبلیغاتی بازرگان به جهت یاری همشهریان عزیز سرپرست خانوار واقشاری که مشاغل خانگی دارند ودیگر مشاغل که نیاز به تبلیغات جهت فروش کالاهای خود دارند وهمچنین به جهت حمایت از کالاومشاغل ایرانی یکسال خدمات تبلیغاتی گسترده بدون هزینه در اختیار ایشان قرار می دهد آمادگی خود را به جهت همکاری اعلام می داریم باسپاس از شما
captcha