کد خبر: 3720044
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۶
سردار عزیزی:

بیش از ۵۸ میلیارد‌ریال کالای قاچاق در عملیات‌های پلیس کشف شد

گروه اجتماعی - فرمانده انتظامی استان مرکزی از کشف ۵۸ میلیارد ریال کالای قاچاق در دو ماهه نخست سال جاری و افزایش ۳۱ درصدی کشفیات، نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، خبر داد.

بیش از 58 ميليارد‌ريال كالاي قاچاق در عمليات‌هاي پليس كشف شد

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار كيومرث عزيزی گفت: از آنجا که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از همان روز اول با آرمان‌های معمار کبیرش، امام خمینی(ره) به مسیر استعمار‌ستیزی و استکبارستیزی به عنوان ماهیت اصلی خود لبیک گفت، بی‌تردید اجرای دقیق سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در زمینه حمایت از کالای ایرانی، می‌تواند بسترساز بهبود فضای کسب‌و‌کار، افزایش درآمد ملی، کاهش حجم قاچاق، رونق تولید ملی، شفاف‌تر شدن تجارت، اقتصاد و ایجاد امنیت اقتصادی شود.
وی برخورد با قاچاق كالا را يكي از مهم‌ترين مولفه‌هاي اثرگذار در تحقق راهبردهاي حمایت از کالای ایرانی خواند و ادامه داد: برای رسیدن به این مهم و ضرورت انکار ناپذیر، همین بس که مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) در فرمانشان بر هم‌افزايي تمامی دستگاه‌ها در حوزه مبارزه با قاچاق كالا تاكيد فرمودند و بدیهی است که در تحقق فرامین پیش‌رو، باید تمامی دستگاه‌های مربوطه در راستای نیل به اهداف راهبردهاي اقتصاد مقاومتی و تحقق بخشیدن به این امر خطیر، نقش خود را بیش از پیش با عزمي راسخ، ایفا كنند.
فرمانده انتظامي استان مركزي با تاكيد بر قاطعيت پليس استان در برخورد با قاچاق كالا بيان داشت: ‌در برنامه‌ريزي اجرايي قرارگاه مبارزه با قاچاق كالا در فرماندهي انتظامي استان، طرح و نقشه هدفمندي در راستای مبارزه با قاچاق كالاي تهيه و اجرايي شده است.
وي با اشاره به توفيقات پليس استان در مبارزه با قاچاق كالا، افزود: با برنامه‌ريزي و تمهيدات اجرايي انجام شده، ميزان كشفيات كالاي قاچاق در دو ماهه سال جاري نسبت به مدت مشابه سال گذشته 31 درصد افزايش داشته و مقدار 58 میلیارد و 54 میلیون ریال کالای قاچاق کشف شده است.
سردار عزيزي تصريح كرد: از ابتداي سال جاري در عمليات‌هاي مبارزه با قاچاق كالا تا كنون 289 نفر دستگير و در قالب 359 پرونده به دستگاه قضائي معرفي شده‌اند و همچنين 95 خودرو نيز از قاچاقچيان توقيف شده است.
اين مقام ارشد انتظامي خاطرنشان كرد: از اين تعداد پرونده، در 17 پرونده كالاهاي قاچاق كشف‌شده ارزشي بالاي يك ميليارد ريال داشته است.
فرمانده انتظامي استان مركزي در پایان با اشاره به تداوم طرح‌هاي مبارزه با قاچاق كالا در برنامه‌ريزي پليس گفت:‌ راهبردهاي اقتصاد مقاومتی به عنوان یک گفتمان بدیع، همواره يكي از مهم‌ترين محورهاي برنامه‌ريزي در نيروي انتظامي است كه همواره همچون گذشته با جديت تمام دنبال خواهد شد.
انتهای پیام

captcha