کد خبر: 3721706
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۲
امیری:

میراث فرهنگی فارس بخشی از فعالیت‌های خود را به بخش خصوصی واگذار می‌كند

گروه اجتماعی ـ مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس یادآور شد كه به دنبال انعقاد تفاهم نامه‌ای با بخش خصوصی هستیم تا بخشی از فعالیت‌های خود را به آن‌ها واگذار کنیم.

میراث فرهنگی فارس بخشی از فعالیت‌های خود را به بخش خصوصی واگذار می‌كند

به گزارش ایكنا از فارس، همزمان با روز جهانی صنایع دستی نگارخانه و کافه گل و مرغ به‌همت جمعی از هنرمندان و استادکاران صنایع دستی امروز، 20 خردادماه در شیراز افتتاح شد.
مصیب امیری، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس در این مراسم با بیان اینکه این نگارخانه مرکزی چند منظوره است که حمایت از کالای ایرانی در تولید صنایع دستی را دنبال می‌کند، گفت: آموزش صنایع دستی با استفاده از ظرفیت هنرمندان جهت ارائه آثار فاخر از مهمترین اهداف راه‌اندازی این مجموعه است.
وی با تصریح اینكه بخشی از فعالیت‌های این مرکز فرهنگی هنری توسط بخش خصوصی انجام می‌شود، اظهار کرد: به دنبال انعقاد تفاهم نامه‌ای با بخش خصوصی هستیم تا بخشی از فعالیت‌های خود را به آن‌ها واگذار کنیم.
علی تعبدی، مدیر نگارخانه و کافه گل و مرغ نیز با بیان اینکه با راه‌اندازی این مرکز تلاش کردیم که دین خود را به جامعه هنر ادا کنیم، گفت: این مجموعه، مرکزی فرهنگی و آموزشی است که با حضور استادکاران پیشکسوت صنایع دستی به دنبال احیای صنایع دستی مهجور شده در استان فارس هستیم.
وی ادامه داد:‌ بسیاری از هنرمندان شیرازی دارای آثار فاخری هستند که مکانی برای عرضه آنها وجود ندارد، از این رو خانه هنرمندان در شیراز درحال راه‌اندازی است که در آینده‌ای نزدیک به بهره‌برداری می‌رسد.
تعبدی در پايان ابراز امیدواری کرد با رونق چنین مجموعه‌هایی حافظ و میراث‌دار خوبی برای حفظ فرهنگ اصیل نیاکان ایرانی باشیم.
یادآور می‌شود، در پایان این آیین از تابلو صلح و دوستی که توسط هنرمند شیرازی به هشت زبان دنیا ترجمه شده است، رونمایی شد.
انتهای پیام

captcha