کد خبر: 3725965
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۵
به همت دفتر ادبیات انقلاب اسلامی حوزه هنری؛

دانشنامه رجال هفتم تیر منتشر می‌شود/ تمام یاران شهید بهشتی در یک کتاب

گروه ادب ــ مسئول «دانشنامه رجال هفتم تیر» گفت: دو سال و نیم از فعالیت‌های پژوهشی در رابطه با این پروژه در دفتر ادبیات انقلاب اسلامی حوزه هنری گذشته است و امیدواریم به ‌زودی شاهد انتشار این اثر باشیم.

دانشنامه رجال هفتم تیر منتشر می‌شود/ تمام یاران شهید بهشتی در یک کتاب

به گزارش ایکنا؛ به نقل پایگاه خبری حوزه هنری، رقیه کمانی، مسئول «دانشنامه رجال هفتم تیر» ضمن اشاره به تولید و تالیف این پروژه اظهار کرد: این پروژه به زندگی و شخصیت شهدا و مجروحانی می‌پردازد که در حادثه تروریستی هفتم تیر حضور داشته‌اند. حدود دو سال و نیم است که در دفتر ادبیات انقلاب اسلامی حوزه هنری در این زمینه کار می‌کنیم و امیدواریم به‌ زودی شاهد انتشار این اثر توسط انتشارات سوره مهر باشیم.

وی ادامه داد: در بخش پیش تولید این پروژه، کتاب‌ها و نشریات را منبع‌یابی کرده‌ایم و در حال بررسی و فیش‌برداری هستیم. به ارگان‌ها و مکان‌های مختلفی مانند بنیاد آثار شهید بهشتی، مرکز اسناد و وزارت اطلاعات برای منبع‌یابی سر زده‌ایم و اطلاعات و منابع مختلف را جمع‌آوری کرده‌ایم.

کمانی بیان کرد: از مصاحبه هم استفاده خواهیم کرد، اما در نهایت این اثر به شکل یک دانشنامه ارائه خواهد شد. به همین جهت تلاش می‌کنیم شخصیت‌ها را به لحاظ فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و حتی خانوادگی بررسی کنیم و بسیار مشتاق هستیم که اطلاعات نابی را در این اثر ارائه کنیم و مردم شناخت بهتری نسبت به شخصیت‌های حاضر در هفتم تیر به دست بیاورند.

مسئول «دانشنامه رجال هفتم تیر» این اثر را متمرکز بر روی شخصیت‌های حاضر در حادثه تروریستی هفت تیر عنوان کرد و افزود: به دلیل آنکه اوایل انقلاب اسلامی این حادثه تروریستی رخ داد، ما در این اثر پژوهشی به فعالیت‌ها و مبارزات شخصیت‌ها در پیش از انقلاب اسلامی پرداخته‌ایم. این شخصیت‌ها هر کدام پایه‌گذار بخشی از حکومت جمهوری اسلامی ایران و انسان‌های فعال و جزء بهترین‌های انقلاب اسلامی بوده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه بررسی شخصیت‌های انقلاب اسلامی بی‌نهایت تاثیرگذار است، گفت: افرادی همچون شهید بهشتی هنوز هنوز هم در جامعه و مردم اثر دارند و زندگی چنین شخصیت‌هایی می‌تواند الهام‌بخش باشد. در کتاب «دانشنامه رجال هفتم تیر» به هر شخصیتی به اندازه وسعت فعالیت‌هایش پرداخته می‌شود و بارزترین شخصیت در این بین، شهید بهشتی است. شهید بهشتی جزء مولفان کتاب‌های درسی بوده‌ و فعالیت‌هایی در مسجد هامبورگ آلمان داشته‌اند و دیگر مبارزاتشان نیز قابل توجه بوده است.

کمانی در پایان اظهار کرد: تمام تلاش ما این است که «دانشنامه رجال هفتم» تیر منبعی برای محققان و همچنین اهالی ادبیات و هنر کشور باشد و در آینده، اطلاعات این کتاب در قالب سایت در اختیار مردم و علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

یادآور می‌شود، انفجار دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی در تاریخ هفتم تیرماه ۱۳۶۰ منجر به شهادت آیت‌الله بهشتی دبیرکل حزب و ۷۲ تن از یاران امام شد.

انتهای پیام

captcha