کد خبر: 3727088
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۷

«جشنواره رضوی» اقدامی ارزشمند در حوزه کتابخوانی است

گروه معارف- مدیرعامل سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد گفت: جشنواره رضوی اقدامی ارزشمند در حوزه کتاب و کتابخوانی و با محوریت وجود مقدس حضرت ثامن‌الحجج برگزار می‌شود که برکتی مضاعف به آن می‌بخشد.

«جشنواره رضوی» اقدامی ارزشمند در حوزه کتابخوانی است

به گزارش ایکنا از یزد، عباس ملازینلی، مدیرعامل سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد صبح امروز در نشست با دوست فاطمی ها، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی یزد و دبیر استانی هشتمین جشنواره کتابخوانی رضوی، جشنواره کتابخوانی رضوی را اقدامی ارزشمند در حوزه کتاب و کتابخوانی ارزیابی و عنوان کرد: این جشنواره علاوه بر اینکه به امر مهم کتابخوانی تأکید دارد، با محوریت وجود مقدس حضرت ثامن‌ الحجج برگزار می‌شود که برکتی مضاعف به آن می‌بخشد.

وی ادامه داد: یکی از رسالت های سازمانی و ماموریت این سازمان اندیشه و تفکر مدیران این سازمان، همواره دغدغه کتابخوانی و ترویج آن در جامعه است و یقین داریم که چنین رویدادهای فرهنگی شهر یزد را به پایداری هرچه بیشتر فرهنگی سوق خواهد داد.

مدیرعامل سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد گفت: این سازمان براساس مسئولیت‌ها و رسالت‌های فرهنگی و اجتماعی خود آمادگی دارد در جشنواره‌ای که به نام مبارک امام رضا(ع) مزین است، مشارکت کند و به ترویج و معرفی این برنامه مهم و اثرگذار فرهنگی بپردازد.

یادآور می شود در این جلسه که با حضور معاونان و جمعی از کارشناسان اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان و همچنین قائم‌مقام و معاونان سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد برگزار شد، مقرر شد هشتمین جشنواره کتابخوانی رضوی با استفاده از ظرفیت‌های تبلیغی سطح شهر یزد، برای آگاهی عموم مردم اطلاع‌رسانی شود.

مشارکت سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری یزد در برگزاری آیین اختتامیه هشتمین جشنواره کتابخوانی رضوی که اوایل شهریور در یزد برگزار می‌شود، در دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه مورد تأکید قرار گرفت.

انتهای پیام

captcha