کد خبر: 3727248
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۱

مدیریت؛ امانت و تکلیف/ خدمت‌رسانی به مردم هدف مدیران باشد

گروه اجتماعی ـ امام جمعه بروجرد با بیان این‌که مدیریت امانتی است که به مدیر سپرده می‌شود و مدیران باید از آن برای خدمت‌رسانی بیشتر به مردم استفاده کنند، گفت: قبول مدیریت به‌عنوان یک تکلیف است و مدیران باید از مدیریت برای خدمت به خلق استفاده کنند.

ت

به گزارش ایکنا از لرستان، حجت‌الاسلام حسن ترابی، امام جمعه بروجرد روز دوشنبه، یازدهم تیرماه در جلسه شورای اداری بروجرد که در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، گفت: از دیدگاه اسلام مدیریت امانتی است که به مدیر سپرده می‌شود و مدیران باید از آن برای خدمت‌رسانی بیشتر به مردم استفاده کنند.
وی اضافه کرد: قبول مدیریت به‌عنوان یک تکلیف است و باید وظیفه سنگینی که به آن‌ها سپرده می‌شود را به بهترین شکل انجام دهند و باید از مدیریت برای خدمت به خلق استفاده کنند.
در ادامه محمدعلی خسروی، مدیر امور برق بروجرد گفت: کمبود بارش‌ها در پاییز و زمستان و تغییر بارش‌ها سبب شد تا امروز مشکلاتی رخ دهد و امسال 70 درصد تولید نیروگاه آبی نسبت به سال گذشته از مدار خارج شده‌اند و در صورت عدم رعایت صرفه‌جویی، اعمال خاموشی‌ها ادامه دارد.
وی اضافه کرد: در همه بخش‌ها مصرف برق شش درصد افزایش یافته در حالی‌که تولید برق کاهش داشته و نیاز است که همه شهروندان صرفه‌جویی را در این روزهای گرم در نظر داشته باشند.
خسروی با اشاره به قطعی برق و آب طی روزهای گذشته، افزود: برای تامین برق ایستگاه‌های پمپاژ آب مشکلاتی وجود دارد و نیاز است که برای این مشکل تدبیری اندیشیده شود و به برق اضطراری مجهز شوند تا در صورت نیاز از آن‌ها استفاده کرد.
وی گفت: تلاش شد تا پنج خطی که آب شرب را تامین می‌کنند تقویت شوند اما با 15 درصد صرفه جویی قطعاً مشکل برطرف می‌شود و همچنین مدیران دستگاه‌ها باید 30 درصد مصرف برق ادارات را کاهش دهند و متاسفانه برخی از ادارات بروجرد بعد از تعطیلی ادارت همچنان کولر و برق‌ها را روشن نگه می‎دارند که جای تاسف است.
خسروی اظهارکرد: در انتهای شهریور فعالیت ادارات در حوزه صرفه‌جویی تهیه می‌شود و اداراتی که در ساعات اوج مصرف نسبت به صرفه‌جویی اقدام نکنند با قطعی برق مواجه می‌شوند.
وی بیان کرد: طلب اداره برق از مشترکین 35 میلیارد و 400 میلیون تومان است که از این میزان هفت میلیارد تومان مروبط به ادارات و دستگاه‌های خدماتی است.

انتهای پیام

captcha