کد خبر: 3727918
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۴

مقابله با خشکسالی نیاز به جریان‌سازی فرهنگی دارد

گروه اجتماعی- رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی گفت: مقابله با خشکسالی اقدامات زیرساختی گسترده‌ای را می‌طلبد که در توان یک نهاد یا سازمان نیست، بلکه همه دستگاه‌ها و به‌ویژه مردم باید آن را به عنوان یک واقعیت بپذیرند و برای کاهش آثار آن، یک جریان‌سازی فرهنگی صورت گیرد.

مقابله با خشکسالی نیاز به جریان‌سازی فرهنگی دارد

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، علی ‌اصغر پیوندی، رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی، در حاشیه بازدید از مناطق روستایی استان و دیدار با اصحاب رسانه، گفت: خشکسالی مسأله‌ای است که از 10 تا 15 سال پیش در کشور آغاز شده و متأسفانه امروز به اوج خود رسیده و آثار آن را در نقاط مختلف استان پهناور سیستان و بلوچستان مشاهده می‌کنیم.
وی ادامه داد: همانند همه وقایع طبیعی مانند سیل و زلزله، خشکسالی هم یک واقعه و حادثه طبیعی است اما به دلایلی، مقابله با آن پیچیده‌تر است، زیرا خیلی دیر خود را نشان می‌دهد و راهکارهایی که برای مقابله با آن وجود دارد، دیر جواب می‌دهد.
رئیس جمعیت هلال احمر بیان کرد: مقابله با خشکسالی اقدامات زیرساختی گسترده‌ای را می‌طلبد که در توان یک نهاد یا سازمان نیست، بلکه همه دستگاه‌ها و به‌ویژه مردم باید آن را به عنوان یک واقعیت بپذیرند و برای کاهش آثار آن، یک جریان‌سازی فرهنگی صورت گیرد.
وی افزود: جمعیت هلال احمر نیز که وظیفه اصلی آن، حضور در کنار مردم در هنگام وقوع حوادث و کاهش آلام و رنج‌های مردم است، به نوبه خود به این مسأله ورود کرده و تلاش دارد تا حمایت سایر دستگاه‌ها را نیز جلب کند.
پیوندی اظهار کرد: کم‌آبی تنها یکی از آثار خشکسالی است، در حالی که آثار و تبعات گسترده اجتماعی و اقتصادی نیز به‌دنبال دارد و در صورتی که فکری برای آن نکنیم، شرایط در آینده بسیار دشوارتر خواهد شد.
وی ادامه داد: یک سری از اقدامات به‌صورت مقطعی از سوی جمعیت هلال احمر صورت می‌گیرد، مانند اعزام کاروان‌های سلامت به مناطق آسیب دیده، آب‌رسانی به نقاطی که بیشتر از کم‌آبی رنج می‌برند و همچنین توزیع سبد کالا برای تأمین قوت روزانه مردم، اما حمایت‌ها همچنان ادامه خواهد داشت.
رئیس جمعیت هلال احمر اظهار کرد: ما با توجه به اعتبارات خود، در این مسأله ورود کرده و هر کاری لازم باشد انجام می‌دهیم، اما به‌تنهایی نمی‌توانیم مؤثر باشیم و دست نیاز خود را به‌سوی مردم و همه دستگاه‌ها دراز می‌کنیم.
پیوندی با اشاره به راه‌اندازی کمپین «نذر آب» در کشور، بیان کرد: در قالب این کمپین تلاش داریم تا کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردم از سرتاسر کشور را جمع آوری و در راه بهبود وضعیت معیشت، آب و زندگی مردم سیستان و بلوچستان هزینه کنیم.

انتهای پیام

captcha