کد خبر: 3729329
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۵
دوستدار تشریح كرد:‌

از برپایی همایش «دختران امروز، زنان تمدن‌ساز» تا اجتماع حافظان حریم خانواده در شیراز

گروه اجتماعی ـ فرمانده سپاه ناحیه بقیةالله(عج) شیراز در تشریح برنامه‌های هفته عفاف و حجاب این ناحیه از برپایی همایش «دختران امروز، زنان تمدن‌ساز»، اجتماع بزرگ حافظان حریم خانواده و غیره در این كلان‌شهر خبر داد.

از برپایی همایش «دختران امروز، زنان تمدن‌ساز» تا اجتماع حافظان حریم خانواده در شیراز

به گزارش ایكنا از فارس، به نقل از روابط عمومی سپاه بقیةالله(عج) شیراز، محمد جعفر دوستدار، فرمانده سپاه ناحیه بقیةالله(عج) شیراز با اشاره به آغاز هفته عفاف و حجاب گفت: هفته عفاف و حجاب از 19 تیرماه آغاز و تا بیست و پنجم تیر ماه ادامه خواهد داشت.

تجليل از دختران نخبه قرآنی

وی افزود: در این هفته برنامه‌های متعددی توسط این ناحیه از سپاه برگزار می‌شود كه از جمله آن‌ها می‌توان به توزیع بسته‌های فرهنگی در حوزه‌ها و پایگاه‌های تابعه، برگزاری نمایشگاه، جلسات مشاوره، نشست روشنگری و کرسی آزاد اندیشی با موضوع عفاف و حجاب، برگزاری مسابقات مختلف از جمله مسابقه کتابخوانی از کتاب حضور زن در اسلام، مسابقه نقاشی و پازل، برگزاری پیاده روی و کوهپیمایی، معرفی دختران برتر و اهدا هدیه به اسامی فاطمه، خدیجه، معصومه و زهرا، تشویق دختران نخبه قرآنی، برپایی ایستگاه صلواتی، توزیع وصیت نامه شهدا با موضوع نصیحت‌های شهدای عزیز به خواهران در مورد حفظ و نگهداری از میراث حضرت زهرا (س) در بین بانوان و در بازار اشاره کرد.

فرمانده سپاه ناحیه بقیةالله(عج) شیراز، به اصلی‌ترین برنامه هفته عفاف و حجاب اشاره کرد و گفت: همایش بزرگ «دختران امروز، زنان تمدن‌ساز» یکی از اصلی‌ترین برنامه‌هایی است که توسط ناحیه به‌صورت متمرکز روز یکشنبه، 24تیر ماه ساعت 9 صبح در تالار حافظ با حضور همسر شهیدان مدافع حرم شهید همدانی از تهران، شهید شیبانی و شهید اسکندری از شیراز برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: این همایش در سه محور اصلی با موضوع زن در ادیان، زن در غرب و زن در اسلام است که موضوع اول به صورت یک کار هنری، موضوع دوم به صورت کلیپ‌های تصویری و موضوع سوم محور سخنرانی آیت‌الله دژکام امام جمعه شیراز و خانم طاهری همسر شهید همدانی است.
دوستدار به اجتماع بزرگ حافظان حریم خانواده اشاره کرد و افزود: اجتماع بزرگ حافظان حریم خانواده ساعت 18روز یکشنبه از سه راه نمازی به سمت حرم مطهر برگزار خواهد شد تا ان‌شاءالله همراه با تجدید میثاق مدافعان حریم خانواده با حضرت احمد ابن موسی(ع)، مراسم جشن میلاد دخترحضرت امام موسی کاظم برپا شود.

مهارت‌آموزی نوجوانان مهم‌ترین هدف المپیاد مهارت‌ها
فرمانده سپاه ناحیه بقیةالله(عج) شیراز با اشاره به برگزاری المپیاد مهارت‌ها در شیراز گفت: تربیت کادر آینده و آموزش مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان از کارهای مهم و زمین مانده است و یکی از اهداف برگزاری این المپیاد مهارت آموزی به نوجوانانی است که در این مسابقه شرکت می‌کنند.
وی بیان كرد: المپیاد مهارت‌ها در غالب 60 تیم هفت نفره در دو گروه سنی 12 تا15سال و 15 تا18 سال است که مراسم افتتاحیه این المپیاد روز پنج شنبه 21 تیرماه در تالار معلم برگزار خواهد شد.
دوستدار ادامه داد: نوجوانان در ده مسابقه عمدتاً گروهی با هم به رقابت می‌پردازند تا علاوه بر تقویت مهارت انفرادی بتوانند مهارت کارگروهی هم یاد بگیرند.
فرمانده سپاه ناحیه بقیةالله(عج) شیراز گفت: المپیاد مهارت‌ها در رشته‌هایی مانند فوتسال، والیبال، پانتومیم، استندآپ کمدی، عکاسی، گزارش‌نویسی، دارت، لب آهنگ و مطلب‌نویسی است که همه شصت تیم دانش‌آموزانی با هم به رقابت می‌پردازند.
دوستدار از ارائه آموزش‌های لازم نوجوانان برای برگزاری این المپیاد خبر داد و گفت: به عنوان مثال در آیتم گزارش‌نویسی قبل از اعزام تیم‌ها آموزش‌های لازم جهت آمادگی برای مسابقه به افراد شرکت کننده داده خواهد شد تا ظرف 72 ساعت با سرکشی از شصت خانواده شهید و ایثارگر بتوانند بهترین گزارش خود را تهیه کنند.
وی، پایان بخش المپیاد مهارت‌ها را برگزاری مسابقه فرمانده دانست و افزود: تیم‌های برتر این مسابقات در مسابقه جذاب فرمانده راه پیدا می‌کنند.
انتهای پیام

captcha