
به گزارش ایکنا از سیستانوبلوچستان، بهنقل از روابط عمومی استانداری، سید دانیال محبی، استاندار سیستان و بلوچستان روز گذشته با محمد مخبر، رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) کشور دیدار و پیرامون ایجاد اشتغال در سطح استان و مناطق روستایی گفتگو کرد.
استاندار سیستان و بلوچستان در این خصوص بیان کرد: در این دیدار برای ساخت دو دبیرستان شبانه روزی دختران و پسران در محله کریم آباد زاهدان توافق شد.
وی همچنین از موافقت مخبر برای احداث چند کارخانه در شهرستانهای سراوان، دلگان، سرباز و بخش کورین شهرستان زاهدان نیز خبر داد.
محبی اظهار کرد: با توجه به اهمیت ایجاد اشتغال در منطقه، در این دیدار با توافق ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) مقرر شد تا این ستاد در حوزه ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی استان نیز سرمایه گذاری کند.
انتهای پیام