کد خبر: 3734003
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۶

هنرمندان با هنر خود مدیریت مصرف آب را تشریح کنند

گروه فرهنگی- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد با بیان اینکه هنر می تواند در بطن جان مردم نفوذ کند از هنرمندان خواست تا با هنر خود مدیریت مصرف آب را برای شهروندان تشریح کنند.

هنرمندان با هنر خود مدیریت مصرف آب را تشریح کنند

به گزارش ایکنا از یزد، مجید جوادیان زاده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد شب گذشته در مراسم شب مهر آب یزد با تاکید بر اثرات هنر بر زندگی اجتماعی انسان ها عنوان کرد: هنر را نباید در گالری ها و سالن ها محدود کرد.
به گفته مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد هنر باید در شهر نقش آفرینی کند و در خدمت مسائل اجتماعی مردم قرار گیرد.
وی در ادامه افزود: نگاه هنرمندان می تواند در بطن جان شهروندان نفوذ کند و در تغییر فکر و رفتارهای اجتماعی آنان موثر واقع شود. هنرمندان باید با هنر خود مشکلات و مسائلی چون کمبود آب و مدیریت مصرف آن را در جامعه تشریح کنند.
جوادیان زاده با اشاره به برگزاری رویداد هنری شب مهر آب یزد گفت: اساسا یکی از فعالیت های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد اجتماعی کردن هنر و استفاده از آن در فضاهای مطلوب شهری مانند آب انبار تاریخی رستم گیو است.
وی تصریح کرد: آین آب انبار در دل فضای اجتماعی شهر می تواند علاوه برجذب مخاطب پیامدهای اجتماعی چون کمبود آب را شایسته تشریح کند و خود نمادی بر این مهم باشد.

انتهای پیام

captcha