کد خبر: 3735266
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۴

اجازه سوء‌استفاده دشمن برای ناامیدی مردم از روزنه مشکلات را ندهیم

گروه سیاست و اقتصاد - استاندار قزوین گفت: مردم روزهای سختی را تحمل می‌کنند ولی نباید اجازه دهیم دشمنان از مشکلات برای ناامید کردن و بی‌اعتمادی مردم به نظام سوءاستفاده کنند.

اجازه سوء‌استفاده دشمن از روزنه مشکلات برای ناامیدی مردم را ندهیم

به گزارش ایکنا از قزوین، عبدالمحمد زاهدی در جلسه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی که در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: هر ساختار حکومتی در ذیل خود نهادهایی را تأسیس می‌کند تا اهدافش را پیاده کند و کشور ما نیز از این موضوع مستثنا نیست.
وی افزود: در تاریخ اسلام اگر هجرت پیامبر را از مکه به مدینه مبنای حاکمیت اسلامی قلمداد کنیم یک سازمان‌دهی برای ایجاد حکومت شکل گرفت و مسجد به‌عنوان اولین نهادی بود که تأسیس شد.
زاهدی گفت: حکومت‌ها برج و بارو و کاخ ساختند ولی پیامبر (ص) بنای مسجد را گذاشت و فعالیت‌هایی که در مسجد شکل گرفت مهم و تأثیرگذار بود.
استاندار تصریح کرد: امام راحل هم‌نهادهایی مانند بنیاد شهید، کمیته امداد، سپاه، بسیج، جهادسازندگی را تأسیس کردند و در ادامه نهادسازی حکومت، شاهد تأسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بودیم.
وی یادآور شد: برخی سازمان‌ها مانند صداوسیما و تبلیغات اسلامی به‌صورت مستقیم کار فرهنگ‌سازی و تبلیغ را انجام می‌دهند و برخی غیرمستقیم در این کار نقش دارند که ایجاد هماهنگی بین آن‌ها ضروری بود.
استاندار افزود: مناسبت‌های سیاسی اجتماعی تلخ و شیرین زیادی داریم و برخی دائمی و برخی مقطعی است و نیازمند عکس‌العمل‌هایی در زمان خود است که باید باشکوه برگزار شود.
وی عنوان کرد: شورای هماهنگی نقش مهمی در هماهنگی برنامه‌ها و ایجاد نظم و وحدت رویه دارد و همه دستگاه‌ها باید در این کار مشارکت و همراهی کنند.
زاهدی یادآور شد: امسال شرایط ویژه‌ای داریم و در چهل‌سالگی انقلاب باید بتوانیم این اطمینان را به مردم بدهیم که نظام اسلامی با اتکا به خداوند از این شرایط عبور خواهیم کرد.
استاندار بیان کرد: در شرایطی که قیمت دلار مدام بالا می‌رود اما خریدوفروش نمی‌شود یک جریانی دارد و ازاین‌گونه مسائل دشمنان استفاده می‌کنند تا موجب بی‌اعتمادی و ناامیدی مردم شوند.
وی اضافه کرد: هنوز رسانه‌های بیگانه از اعتصاب دروغین رانندگان می‌گویند تا التهاب جامعه بیشتر شود و ما باید بیشتر دقت و شرایط را درک کنیم.
زاهدی گفت: قبول داریم مشکلات زیادی برای مردم ایجادشده اما باید مراقب باشیم تا دشمنان از این روزنه مشکلات برای ناامید کردن مردم استفاده نکنند.
استاندار قزوین یادآور شد: به فرمانداران ابلاغ‌شده تا ستاد چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در شهرستان‌ها نیز فعال‌شده و این مناسبت با کمک مردم باشکوه برگزار شود.
انتهای پیام

captcha