کد خبر: 3741160
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۹

مهم‌ترین و عمده‌ترین اثر حفظ قرآن درک بهتر آن است

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ حافظ کل قرآن با اشاره به اینکه مهم‌ترین و عمده‌ترین اثر حفظ قرآن درک بهتر آن است، گفت: حافظ به سبب تسلط بر همه آیات الهی‌ به درکی بهتر، جامع‌تر و درست‌تر از قرآن دست پیدا می‌کند.‌

 اینکه با قرآن و در مسیر این راه قرار گرفته‌ام، در

محمدمهدی عباسی، حافظ کل قرآن و نفر اول حفظ 20 جزء در مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان سراسر کشور‌ در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌شرقی، با اشاره به اینکه از 7 سالگی در جلسات قرآنی شرکت کرده است، گفت: از سن 13 سالگی به صورت جدی شروع به حفظ قرآن کردم و در 15 سالگی موفق شدم حافظ کل قرآن شوم.

وی با بیان اینکه قرآن نور است و هر چه این نور را در دلمان پرورش دهیم موفقیت بیشتری کسب می‌کنیم، افزود: قرائت و حفظ قرآن موجب نزدیکی هرچه بیشتر انسان با خدا می‌شود و لطف خداوند همیشه شامل کسی که قرآن را راهنمای خود انتخاب کرده است، خواهد شد.

عباسی با اشاره به اینکه مهم‌ترین و عمده‌ترین اثر حفظ قرآن درک بهتر آن است، گفت: حافظ به سبب تسلط بر همه آیات الهی، ارتباط آنها را بهتر درک می‌کند و باعث می‌شود که به درکی بهتر و جامع‌تر و درست‌تر از قران دست پیدا کند.‌

این حافظ کل قرآن، افزود: همانطوری که خانه ویران نزد مردم بی‌ارزش است، دلی خالی از قرآن نیز پیش خداوند بی ارزش است.

وی تصریح کرد: بعد از اینکه با قرآن و در مسیر این راه قرار گرفته‌ام، در مقایسه با هم سن و سال‌هایم مسیری متفاوت‌تر داشتم، در خیلی از موارد خداوند را لمس کرده‌ام و راه خطا نرفته‌ام و امروز به گونه‌ای شده است که یک روز قرآن نخوانم مانند فرد تشنه در بیابان هستم.

عباسی‌ در خصوص تشویق هم‌کلاسی‌هایش به قرآن چنین گفت: تشویق باید به‌صورت عملی باشد اگر من فقط در زبان قرآنی باشم و در عمل خلاف آن عمل کنم ضد قرآن عمل کرده‌ام و علاوه بر جذب به قرآن دفع به قرآن را انجام می‌دهم.

نفر اول مسابقات قرآن و عترت دانش آموزان سراسر کشور در رشته حفظ 20 جزء در پایان با تاکید بر اینکه حفظ قرآن باعث تقویت حافظه می‌شود گفت: از زمانی که حافظ کل قرآن شده ام به لطف خدا پیشرفت چشمگیری در درس‌هایم داشتهام و همچنین قدرت یادگیری و حافظه‌ام نیز بیشتر شده است.

انتهای پیام

captcha