
به گزارش ایکنا از یزد، عباس حیدری، سرپرست فرمانداری یزد 4 شهریورماه در دیدار با حجت الاسلام طباطبایی امام جمعه زارچ اظهار کرد: عبور از شرایط حساس فعلی، نیازمند انسجام در تمام سطوح است و این مهم نیازمند همراهی و همدلی همه مسئولان است و وقتی مردم همدلی و انسجام را بین کارگزاران نظام شاهد باشند آنها هم ضمن اعتماد بیشتر، همراه و همگام ما خواهند بود.
محمدعلی جعفری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری یزد نیز در این نشست اذعان کرد: در بحش زارچ شاهد نارضایتی مردمی از پساب فاضلاب شهری هستیم که شورای سلامت شهرستان با محوریت مرکز بهداشت بصورت علمی و کارشناسی موضوع را پیگیری می کنند ضمن اینکه درخواست شهرداری های زارچ و شاهدیه به منظور تخصیص بخشی از پساب فاضلاب شهری یزد به ابیاری فضای سبز شهری، در دست بررسی است.
وی افزود: در خصوص اتباع هم نیازمند تغییر نگرش مردم هستیم و ایمان داریم که آگاهی بخشی درباره سکونت و اشتغال اتباع و حواشی ناشی از آن، بصورت مستمر از تریبون مقدس نماز جمعه، بسیار تاثیر گذار است و ائمه جمعه می توانند حلقه وصل مردم و نظام باشند.
مهدی حاج حیدری، معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری یزد نیز توضیحاتی در خصوص تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و تنظیم بازار و همچنین تدابیر صورت گرفته در جهت تامین یکساله کالاهای اساسی مورد نیاز مردم شهرستان گزارشی ارائه کرد.
حجت الاسلام طباطبایی، امام جمعه زارچ نیز ضمن درخواست از مسئولین دولتی و کارگزاران نظام برای همدلی و انسجام بیشتر در خدمات رسانی به مردم و تقدیر از خدمات ارزشمند عرشیان بخشدار زارچ ابراز امیدواری کرد تا با تداوم این نشست ها و شفافیت بیشتر شاهد پیشرفت و رفع مشکلات جامعه باشیم.
وی ضمن تاکید بر لزوم بهره گیری از نخبگان و علمای این بخش در برنامه های مختلف اذعان کرد: بخش زارچ نیازمند مصلای بزرگی برای اجتماعات مردمی و برنامه های فرهنگی و مذهبی است که تحقق این خواسته نیازمند حمایت های دولتی در حل مشکل زمین آن است و ساخت این مجموعه فرهنگی مذهبی با آمادگی که از سوی خیرین اعلام شده انجام می شود.
انتهای پیام