
رسول راشکی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان، در گفتوگو با ایکنا از سیستان و بلوچستان، گفت: از 30 مردادماه تاکنون 44 هزار و 942 ماسک با کمک 253 نیروی عضو جمعیت هلال احمر استان میان مردم طوفانزده منطقه سیستان توزیع شده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اظهار کرد: در این مدت همچنین یکهزار و 335 سبد غذایی و هفتهزار و 852 بطری آب معدنی نیز میان مردم 5 شهرستان زابل، هامون، هیرمند، نیمروز و زهک توزیع شد.
راشکی با بیان اینکه در این عملیات، 48 دستگاه خودرو نیز بهکارگیری شده است، ادامه داد: این اقدامات در 58 روستای طوفانزده شمال استان صورت گرفت.
گفتنی است، مردم سیستان در تابستان امسال بیش از 53 روز آلوده و شرایط بحرانی را پشت سر گذاشتهاند؛ در این مدت، غلظت ذرات معلق در هوا گاهی به ۲۰ برابر حد مجاز و گاهی حتی تا ۶۰ برابر حد مجاز نیز رسیده است.
انتهای پیام