کد خبر: 3744613
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۳:۲۹

نهادینه سازی بصیرت و معرفت از ضرورت‌های جامعه امروز

گروه فرهنگی- مدیر کل تبلیغات اسلامی استان همدان با اشاره به اینکه اسلام عقلانی و انقلابی است که استعمار و استکبار را مجنون و عصبانی کرده است عنوان کرد: امروز یکی از ضرورت‌های جامعه نهادینه سازی بصیرت و معرفت است.

نهادینه سازی بصیرت و معرفت از ضرورت‌های جامعه امروز

به گزارش ایکنا از همدان،حجت‌الاسلام و‌المسلمین علی دشتکی مدیر کل تبلیغات اسلامی استان همدان، عصر امروز، پنچ شنبه 15 شهریور در همایش طلایه داران تبلیغ استان همدان اظهار کرد: قرآن و عترت محوری ترین نقشه راه سعادت بشر است.
وی افزود: ائمه‌اطهار و انبیا الهی برای ترویج اصول اساسی قرآن و سیره معصومین ایثار و فداکاری های بسیار کرده اند که ثمره آن به بار نشستن دین مبین اسلامی است که آحاد مردم به آن پایبند هستند.
حجت‌الاسلام دشتکی اضافه کرد: امروز نیز تبلیغ دین اسلام و تبیین و تفسیر قرآن و عترت به عهده مجمع شریف مبلغان است این مجمع با حاکمیت روح اخلاص، تقوا، خوشرویی، علم و معرفت به عنوان چراغان راه مشغول به فعالیت هستند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان با اشاره به اینکه باید امروز بهتر و مجاهدانه تر از گذشته از اصول اساسی اسلام دفاع کرد گفت: محرم و صفر بهترین فرصت تبلیغی است تا مبلغان، عقلانی و انقلابی از اسلام دفاع کنند.
وی با اشاره به اینکه اسلام عقلانی و انقلابی است که استعمار و استکبار را مجنون و عصبانی کرده است عنوان کرد: امروز یکی از ضرورت‌های جامعه نهادینه سازی بصیرت و معرفت است.
حجت‌السلام دشتکی با بیان اینکه شبکه تبلیغ استان 12 هزار نفر است افزود: استان همدان دارای 2 هزار مبلغ، 2 هزار و 400 هیئت مذهبی، 1 هزار و 800 مسجد، 4 هزار جامعه قرآنی و هزار و 800 مداح است.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان بیان کرد: اگر شبکه تبلیغ 12 هزار نفری استان به صورت منسجم نسبت به اولویت‌های اسلام و انقلاب و بر اساس رهنمون‌های مقام معظم رهبری اقدام نمایند قطعا تبلیغات سوء دشمن اثری نخواهد داشت.
انتهای پیام

captcha