کد خبر: 3751466
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۸
از سوی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه؛

نشست «آسيب‌شناسی مطالعات تاريخ و سيره اهل‌بيت(ع)» برگزار می‌شود

گروه حوزه‌های علمیه ــ گروه تاريخ اسلام پژوهشكده علوم اسلامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، همايش بين‌المللی آسيب‌شناسی مطالعات تاريخ و سيره اهل‌بيت(ع) را برگزار می‌كند.

نشست «آسيب‌شناسی مطالعات تاريخ و سيره اهل‌بيت(ع)» برگزار می‌شودبه گزارش ایکنا؛ تأثیر آموزه‌های کلامی و تاریخی بر مطالعات سیره پیامبر(ص) و معصومان(ع)، تأثیر آثار و آراء مستشرقین بر مطالعات سیره پیامبر(ص) و معصومان (ع)، تأثیر رویکرد‌های فقهی بر مطالعات سیره پیامبر(ص) و معصومان(ع) و نقد و بررسی آراء نواندیشان دینی مسلمان در مطالعات سیره پیامبر(ص) و معصومان(ع) برخی از محور‌های اصلی این همایش بین‌المللی است.

پیش نشست نخست این همایش روز سه‌شنبه ۱۰ مهر با حضور هادی عبدالنبی التمیمی، رئیس دانشکده علوم اسلامی دانشگاه نجف، اساتیدی از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، دانشگاه اصفهان، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، جامعة المصطفی(ص) العالمیة و مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی «ره» در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می‌شود.

تاکنون دانشگاه‌های اصفهان و شهید بهشتی، دانشگاه باقرالعلوم(ع)، پژوهشکده تاریخ اسلام، بنیاد پژوهش‌های آستان قدس رضوی و انجمن ایرانی تاریخ اسلام و پژوهشکده تاریخ اسلام آمادگی خود را برای مشارکت در این همایش بین‌المللی اعلام کرده‌اند.

همچنین پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، جامعة المصطفی(ص) العالمیة، مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی و انجمن تاریخ‌پژوهان حوزه علمیه برای همکاری در برگزاری این همایش بین‌المللی اعلام آمادگی کرده‌اند.

نشست یادشده روز سه‌شنبه ۱۰ مهر از ساعت ۹ تا ۱۲ صبح در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نشانی قم، پردیسان، بلوار دانشگاه، میدان علوم برگزار می‌شود.

انتهای پیام

captcha