
به گزارش ایکنا از یزد، محمدصادق طهماسبی، مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری یزد عصر روز گذشته در نشست قرارگاه پدافند زیستی استان با محوریت بررسی اقدامات پیشگیرانه در رابطه با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان بیان کرد: بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان سالهای طولانی است که با شدت و ضعف مختلف در جهان مطرح است و در استان نیز با توجه به فرارسیدن نیمه دوم سال و فصل سرما با این بیماری بین برخی طیور مواجه میشویم.
طهماسبی ادامه داد: اقدامات و برنامهریزیهای لازم از سوی اداره کل پدافند غیرعامل استانداری، اداره کل دامپزشکی و سازمان جهاد کشاورزی استان برای پیشگیری و مقابله با این بیماری انجام شده تا کمترین مشکل برای سلامت جامعه وجود داشته باشد.
دبیر قرارگاه پدافند زیستی استان افزود: در مهار بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان، شناسایی کانونهای آلوده و انهدام طیور و مرغهای مبتلا به این بیماری اقدامات سریع و بسیار خوبی در سال گذشته انجام شد و این فعالیتها با جدیت در سال جاری نیز در حال انجام است.
طهماسبی ضمن تاکید بر مراقبت و کنترل ورودیهای استان و شهرستانها برای جلوگیری از ورود طیور مبتلا از استانهای همجوار به یزد، گفت: لازم است مراقبتهای لازم و مورد نیاز از سوی نیروی انتظامی در این رابطه انجام شود.
دبیر شورای پدافند غیرعامل استان در پایان سخنان خود بر برخورد قانونی و جدی با واحدهای غیرمجاز طیور در استان بهمنظور حفظ امنیت غذایی مردم بهعنوان سرمایههای اصلی کشور و جلوگیری از فعالیتهای این واحدهای غیرمجاز تأکید کرد.
انتهای پیام